Persbericht

GO Telecom kiest voor LEWIS PR

~ Internationaal PR-bureau verzorgt mediarelaties van distributeur communicatieoplossingen ~

Eindhoven, 26 mei 2008 ­ LEWIS Global Public Relations verzorgt vanaf heden de mediarelaties voor GO Telecom in de Benelux. GO Telecom wil hiermee zijn eigen naamsbekendheid verder vergroten, maar daarnaast ook werken aan de naamsbekendheid van enkele leveranciers waar GO Telecom in de Benelux exclusieve overeenkomsten mee heeft gesloten. LEWIS werd gekozen uit een shortlist van vier bureaus. De proactieve en creatieve aanpak van het bureau waren voor GO Telecom een doorslaggevende factor om voor LEWIS te kiezen voor advies en ondersteuning bij alle PR-activiteiten.

De campagne wordt aangestuurd vanuit het Nederlandse kantoor van LEWIS in Eindhoven, in nauwe samenwerking met het marketingteam van GO Telecom in Dordrecht.

GO Telecom importeert en distribueert voice & video communicatiesystemen (headsets, VoIP- en conferentietelefoons en videoconferentie). In de Benelux wordt een breed netwerk van resellers bediend, met specialisaties in telecommunicatie, IT, VoIP, data- of mobiele communicatie, kantoorvakhandel en audio/visuele dienstverlening.

Sinds 1996 is GO Telecom actief met vooraanstaande leveranciers, waaronder Polycom, ClearOne, Aastra, Plantronics, Konftel en LifeSize.

"Wij voelden de juiste klik met LEWIS door hun informele, maar tegelijkertijd professionele houding en aanpak", zegt Björn Heisterkamp, Marketing Manager bij GO Telecom. "GO Telecom vertegenwoordigt marktleiders en daarom is de keuze voor LEWIS als PR-bureau meer dan logisch. Wij zijn overtuigd van de meerwaarde die LEWIS voor ons kan bieden, maar ook voor enkele van onze leveranciers."

"Wij zijn blij dat we GO Telecom aan ons klantportfolio mogen toevoegen", zegt Yvonne van Bokhoven, Vice President bij LEWIS PR. "GO Telecom heeft een stevige positie op de markt van audio- en video-conferencing, een markt die veel PR-mogelijkheden biedt. Onze uitdaging is om bedrijven in de Benelux te informeren en overtuigen dat GO Telecom door zijn kennis en ervaring de juiste gesprekspartner is op het gebied van conferencing."