Ingezonden persbericht




DHL Global Mail blijft groeien in turbulente markt

Orders Bakker Hillegom, Overtoom en Wehkamp naar DHL Global Mail

UTRECHT, maandag 26 mei 2008 - DHL Global Mail heeft recent drie grote orders getekend. De grootste thuiswinkel organisatie van Nederland, Wehkamp, heeft het contract met DHL Global Mail tot maar liefst 2012 verlengd. De bekendste en grootste verzender van bloembollen en tuinartikelen, Bakker Hillegom, heeft eveneens het contract met DHL Global Mail verlengd. Ook kantoorartikelen gigant Overtoom heeft nu voor DHL Global Mail gekozen als postdienstverlener.

De order van Bakker Hillegom omvat niet alleen postdienstverlening in Nederland, maar ook verzending in het buitenland. Deze order behelst het verspreiden van meer dan 15 miljoen stukken marketingmateriaal in vijf landen. Wehkamp is al sinds de oprichting van DHL Global Mail (voorheen Selekt Mail) klant voor het verzenden van direct mail én catalogi. Ook Overtoom zal structureel gebruik gaan maken van de postdienstverlening van DHL Global Mail.

John Kuiper, CEO van DHL Global Mail Benelux: "Dat het kabinet de liberalisering van de postmarkt heeft uitgesteld is een grote domper voor ons bedrijf, maar dat houdt ons niet tegen om ons verder te ontwikkelen en te groeien. Deze bedrijven hebben hun vertrouwen opnieuw in ons uitgesproken. Het zijn ook niet de enige bedrijven van naam en faam en dat geeft ons vertrouwen dat we in het 'vrije' deel van de postmarkt ons kunnen blijven ontwikkelen."

Over DHL Global Mail Benelux
DHL Global Mail is een krachtenbundeling voor nationale én internationale post, geadresseerd en ongeadresseerd. Het portfolio van DHL Global Mail biedt een complete dienstverlening op het gebied van zakelijke post voor zover deze niet binnen het postmonopolie valt. In Nederland kent de postdivisie van het bedrijf het volgende portfolio: Global Mail, Selekt Mail, Interlanden Mail en Interlanden. Global Mail verzorgt al uw internationale post en is in deze markt één van de grootste spelers. Selekt Mail heeft een eigen netwerk in Nederland en biedt een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening met een grote mate van flexibiliteit en veel extra services. Interlanden Mail biedt een 'next week delivery' voor post die geen haast heeft. Een stuk goedkoper maar wel met de vertrouwde professionaliteit. Interlanden is al meer dan dertig jaar de Nederlandse marktleider in het dagelijks verspreiden van ongeadresseerd reclamedrukwerk, huis-aan-huiskranten en bladen.

Voor meer informatie: www.dhl-global-mail.nl


---

Noot voor de redactie,