Ingezonden persbericht



|          |                               |datum   |26 mei 2008                    |

Verzin namen voor nieuwe ezels Kinderboerderij 't Akkertje

Kinderboerderij 't Akkertje aan het Julialaantje in Rijswijk is afgelopen weekend twee nieuwe ezels rijker. Wethouder Van Putten nam de ezels -een gift van de Rijswijkse firma Vrij- namens de gemeente in ontvangst. Het gaat om een moeder-ezel van zes jaar met een dochter van circa 12 maanden. Belangstellenden die de nieuwe ezels met eigen ogen willen zien, kunnen een bezoekje brengen aan de kinderboerderij. De kinderboerderij is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur. Op zaterdag en zondag is 't Akkertje geopend van 12.00 tot 15.30 uur.

Verzin leuke namen

Omdat de ezeltjes nog geen namen hebben, wordt iedereen opgeroepen om leuke namen te verzinnen. Tot en met donderdag 12 juni kunnen er namen bij de kinderboerderij worden ingeleverd. Vergeet niet je naam, adres en telefoonnummer te vermelden want de winnaar krijgt een prijsje. De namen kunnen schriftelijk worden ingediend in een speciale bus op de kinderboerderij. Uiteraard kan de naam ook per post worden doorgegeven, het adres luidt: Kinderboerderij 't Akkertje, Julialaantje 15a, 2282 NW Rijswijk. Via de computer kan ook, het e-mailadres luidt: info@hetakkertje.org. Een deskundige jury onder voorzitterschap van wethouder Van Putten beslist wie de leukste namen heeft bedacht.

Voor nadere informatie(uitsluitend voor de redactie): Bram Zekveld, communicatie gemeente Rijswijk, telefoon 070 32 61 824. -----------------------


---- --