Professionele blogs over beleggen en hypotheken gelanceerd


Blog.nl heeft nu 80 titels

AMSTELVEEN, 20080526 -- Blog.nl breidt uit met 2 professionele blogs over beleggen en hypotheken. Redacteur van Hypotheken.blog.nl is Anneke Ranzato, die tevens redacteur is van MijnGeld.blog.nl, dat al een half jaar dagelijks nieuwe berichten op het gebied van persoonlijke geldzaken brengt en een grote schare aan bezoekers trekt. Anneke Ranzato (37) is jarenlang actief geweest als financieel adviseur met veel aandacht voor hypotheken. Vorig jaar heeft ze besloten haar kennis op een andere manier te gaan gebruiken. Vanuit haar bedrijf GeldKennis schrijft ze over geldzaken, onder andere voor Elegance. Daarnaast treedt ze op als docent voor financiële opleidingen.

"Eigenlijk wil ik op deze blog alles vertellen wat ik als ervaren hypotheekadviseur weet over hypotheken. En dan wel zo dat het voor iedereen te begrijpen is!" Al die wetenswaardigheden worden natuurlijk aangevuld met nieuws.

Beleggen.blog.nl, richt zich op de belegger en potentiële belegger, die op zoek is naar een houvast wanneer hij termen hoort als emerging markets, kredietcrisis en financiële wonderproducten als de Turbo.
Naast de serieuze invalshoek, zullen de redacteuren ook opvallende en intrigerende berichten met de lezer van de blog delen. 'Wist u bijvoorbeeld dat rokers een stuk slechter beleggen dan hun niet-rokende collega's? Wanneer uw vermogensbeheerder een fervent roker is, wordt het wellicht tijd eens bij de concurrent te gaan praten.'
De redacteuren van de blog, Alexander Steemers en Robert du Bois zijn beide al jaren werkzaam in de financiële wereld als journalist. Hun publicaties zijn ondermeer te vinden op Koersalarm.nl en Planet Internet.
De discussie zullen beide heren zeker niet uit de weg gaan. Lezers wordt gevraagd hun mening te ventileren op de website en hopelijk zo samen met de redacteuren te komen tot meer inzicht.

Blog.nl is het grootste themablognetwerk van Nederland. Deze nieuwste blogs maken deel uit van het channel Werk & Geld, dat nu bestaat uit de blogs: Bank, Beleggen, Bizniz, Hypotheken, Internet-Ondernemen, MijnGeld, Subsidie en Werkwijzer. Het netwerk trekt momenteel ca. 2 miljoen bezoekers per maand.