Aanbod van alle kinderkleding in Nederland op één plek


Dé JAAP.nl voor kinderkleding

AMERSFOORT, 20080526 -- www.BoeZoe.nl verzamelt het Nederlandse aanbod van kinderkleding op webshops, zoals Jaap.nl het Nederlandse aanbod van huizen in kaart brengt. BoeZoe.nl toont als enige in Nederland op één website het aanbod, inclusief foto, van professionele webshops naast die van particuliere aanbieders. De consument heeft eenvoudiger en sneller direct zicht op de kinderkleding die in Nederland wordt aangeboden en ook de kleinere webshops kunnen hun kinderkleding onder de aandacht brengen bij een veel groter aantal potentiële kopers. Zoeken op verschillende webshops is dus niet meer nodig, voortaan heb je slechts één website nodig: www.BoeZoe.nl

Een trui vinden in die ene kleur, van dat gave merk en in de maat van je dochter of zoon is een tijdrovende klus; vele websites afzoeken tot je gevonden hebt wat je zoekt. Snel en leuk shoppen in het oerwoud aan webshops zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen, dat maakt winkelen op internet leuk. Juist daar biedt BoeZoe.nl de uitkomst.


Hoe vindt je dat ene kledingstuk via BoeZoe.nl?

BoeZoe.nl is géén website met allemaal linkjes of veel advertenties die je alleen maar doorverwijzen naar websites waar de zoektocht pas begint. Op www.BoeZoe.nl kun je meteen je keuze ingeven van o.a. merk, kleur, de maat en/of bijvoorbeeld meisje of jongen. Je kunt je zoekopdracht eventueel nog aanvullen met een zoekterm in de zoekbalk. Binnen een fractie van een seconde toont BoeZoe.nl het gezochte kledingstuk met foto binnen de vele webshops in Nederland. Door één keer te klikken op het gevonden kledingstuk kom je direct bij dit kledingstuk in de betreffende webshop, je kunt dit kledingstuk dan direct kopen. Je hoeft dus niet nog eens te zoeken in de gevonden webshop.


Extra service: de Zoekwekker

Wanneer het door jou gewenste kledingstuk er niet bij zit, kun je gratis een zoekwekker instellen. Boezoe.nl houdt dan in de gaten op welke kledingstukken je zoekt, bijvoorbeeld een broek, en stuurt je automatisch een e-mail zodra er weer "nieuwe" broek in Nederland worden aangeboden. Middels een link in je e-mail krijg je alleen de nieuw aangeboden kleding te zien, je hoeft je dus niet nogmaals door alle aangeboden kleding heen te worstelen.


Ontstaan van BoeZoe.nl

BoeZoe.nl is een initiatief van www.Qweery.nl waarmee de crawl en indexeringstechniek slim is ingezet. De vergelijking met Jaap.nl is slechts als voorbeeld genoemd. Lieneke en Michelle zijn op het idee gekomen. Zij hadden geen tijd en zin om uren te zoeken in de verschillende webshops naar kinderkleding. Winkelen voor de kids op internet leek handig en leuk, totdat ze in een oerwoud van webshops kwamen. Websites die al opgeheven zijn of tientallen websites afzoeken en dan niet dat ene truitje in die ene kleur van dat gave merk vinden. En dat terwijl hun mannen in de internet business zitten....... Zo ontstond het idee voor de eerste website in Nederland waar op één plek alle kinderkleding eenvoudig te vinden is.


Kwalitatief zoekresultaat

BoeZoe.nl streeft ernaar een zo compleet en kwalitatief mogelijk aanbod van nieuw en gebruikte kinderkleding voor alle kinderkledingzoekers en -aanbieders te realiseren. Om het gewenste kwaliteitsniveau te behalen en te behouden wil BoeZoe.nl graag de mening van haar gebruikers hebben om BoeZoe.nl te kunnen optimaliseren. Wij hopen dat er veel mensen zijn die BoeZoe.nl zouden willen helpen met het verbeteren van BoeZoe.nl, daarom zal BoeZoe.nl 26 mei 2008 als beta live gaan. Als een bezoeker een opmerking, een foutje gevonden heeft of een goede suggestie heeft, dan kunnen zij dat laten weten door het online contactformulier in te vullen.

Eventueel ontbrekende webshops kunnen door aanbieders eenvoudig worden toegevoegd via www.boezoe.nl/addsite.php. Deze worden dan door BoeZoe.nl geïndexeerd.


www.BoeZoe.nl