Gemeente Spijkenisse


Werkzaamheden fietsroute Hoeklaan Spijkenisse

19 mei 2008

Van 26 mei tot 14 juni (verwacht) tussen de kruising Sniphoek-Hoeklaan en Hoeklaan-Hekelingseweg.

Op 26 mei 2008 start de gemeente Spijkenisse op de Hoeklaan met het aanleggen van vrijliggende fietspaden. Het gaat om het gedeelte van de Hoeklaan tussen de kruising Sniphoek-Hoeklaan en Hoeklaan-Hekelingseweg.

In de huidige situatie maken de fietsers gebruik van een door markering aangegeven gedeelte van de rijbaan. In de nieuwe situatie worden er aan beide kanten van de Hoeklaan vrijliggende fietspaden aangelegd, dus fietsers maken geen gebruik meer van de rijbaan.

Binnenkort komt de fietsroute via het bruggetje aan de Kiekendiefhoek te vervallen, omdat het bruggetje verwijderd wordt. Om te zorgen dat fietsers een veilige alternatieve route hebben, zorgt de gemeente voor deze vrijliggende fietspaden via de Hoeklaan.

De werkzaamheden aan de fietspaden zullen ongeveer drie weken in beslag nemen. Het verkeer zal weinig hinder ondervinden van de werkzaamheden.

Voor informatie over de werkzaamheden kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de opzichter van de gemeente Spijkenisse, dhr. C. v.d. Graaf
tel: (0181) 69 69 36.