Politie Zeeland


---


RECTIFICATIE
O-1060-2008. Politie zoekt getuigen vernielingen aan auto's in Goes-Noord
Politie zeeland zoekt getuigen van vernielingen aan auto's die gepleegd zijn in de nacht van zaterdag 24 mei op zondag 25 mei in Goes-Noord.
Politie Zeeland heeft inmiddels 12 aangiftes binnen gekregen van bekrassingen aan geparkeerde auto's in de Laan der Verenigde Naties, de Trumanlaan en de Donkerstraat.
Getuigen worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Goes of te bellen naar nummer 0900-8844.
Deze vernielingen vonden allemaal plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag. Hierover is reeds een persbericht gemaakt op zaterdag 24 mei onder nummer 0-1041-2008

W-1067-2008 Kop- staartbotsing in Middelburg
In Het Groene Woud in Middelburg vond maandag om 15.40 uur een aanrijding plaats.
Een 35-jarige automobilist uit Ratingen (D) kwam vanuit de richting van de Schroebrug. Hij kon niet tijdig stoppen voor een bestelauto, bestuurd door een 54-jarige man uit Oost-Souburg, die voor het rode licht stond te wachten. Tussen de twee auto's ontstond een aanrijding waarbij de bestelauto in aanrijding kwam met een aanhangwagen voor hem. Deze aanhangwagen behoorde bij de personenauto, bestuurd door een 76-jarige Middelburger, die eveneens voor het rode licht stond te wachten. Er was alleen materiële schade.

W-1068-2008 Zakkenrollen, Middelburg
In een winkel in de Lange Delft in Middelburg is maandag tussen 16.15 en 16.30 uur een 72-jarige Middelburgse vrouw van haar portemonnee beroofd.
De portemonnee, met daarin persoonlijke papieren en enkele tientallen euro's, werd in een onbewaakt ogenblik uit haar schoudertas weggenomen.

O-1069-2008 Diefstal fietsenrek van camper, Goes
Maandag tussen 11.00 en 19.30 uur werd van een camper, die geparkeerd stond ter hoogte van de kruising Albert Joachimikade / Houtkade in Goes, een fietsenrek gestolen.
De waarde van het fietsenrek bedraagt meer dan honderdvijftig euro.

Z-1070-2008 Stoffelijk overschot aangetroffen in Kanaal Gent/Terneuzen
Maandagmiddag heeft Rijkswaterstaat enkele (auto)wrakken uit het Kanaal van Gent naar Terneuzen geborgen. In één van de wrakken, die werd aangetroffen in de buurt van Sas van Gent, is een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie stelt een onderzoek in.
In voorbereiding van baggerwerkzaamheden in het Kanaal heeft Rijkswaterstaat met sonarapparatuur enkele (auto)wrakken getraceerd. Deze wrakken zijn vandaag geborgen en naar de Zevenaarhaven in Terneuzen overgebracht. In een auto werd een stoffelijk overschot aangetroffen van een persoon. Het stoffelijk overschot heeft geruime tijd in het water gelegen. De politie is een onderzoek gestart, wat in eerste instantie vooral gericht zal zijn op het achterhalen van de identiteit van het stoffelijk overschot en natuurlijk ook naar de doodsoorzaak.





Politie Zeeland