Technische Universiteit Delft

MKB Innovatie ontbijt bij de TU Delft
door M&C

Speciaal voor het bedrijfsleven organiseert de TU Delft gratis ontbijtsessies

27 mei 2008 | 07:30 uur - 09:00 uur
plaats: Centrale Biobliotheek TU Delft

MKB innovatie ontbijt bij de TU Delft

Speciaal voor het bedrijfsleven organiseert de TU Delft gratis ontbijtsessies van 7.30 tot circa 9.00 uur in de centrale Bibliotheek van deTU Delft.

Deze bijeenkomsten bieden ondernemers inzicht in de laatste ontwikkelingen op diverse onderzoeksgebieden en op de toepassingsmogelijkheden in de praktijk. Een mooie gelegenheid om meer inzicht te krijgen in de meerwaarde van de TU Delft en om de relatie met onderzoekers, studenten en potentiële stagiaires te versterken.

Iedere sessie staat in het teken van een actueel thema. De eerste bijeenkomst is op 27 mei a.s. en heeft als thema: `Wat gaat de Bio-based economy in de nabije toekomst betekenen voor uw bedrijf?'

Inschrijven? Klik hier.

De bio-based economy gaat uit van het gebruik van duurzame groene grondstoffen voor de productie van materialen, chemicaliën, brandstoffen en het winnen van groene energie.

Binnen de TU Delft wordt bij de afdeling biotechnologie (www.bt.tudelft.nl) volop onderzoek gedaan binnen het thema van de bio-based economy. Hierbij wordt uitgegaan van duurzame grondstoffen zoals plantaardige materialen (reststromen). Door het inzetten van micro-organismen kunnen hier hoogwaardige producten uit gewonnen worden die hun toepassing vinden in de levensmiddelensector, de farmaceutische industrie en de bulk- en fijnchemie.

Met het TU Delft MKB Innovatie ontbijt initiatief hopen wij met ondernemers, in contact te komen, om samen innovatie kansen te verkennen.