Gemeente Alkemade


Informatieavond over financiële opvoeding


14-05-2008

Dinsdag 27 mei organiseert de gemeente Alkemade in samenwerking met het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (NIBUD) een gratis informatieavond over financiële opvoeding. Ouders met kinderen in de leeftijd van 10 t/m 16 jaar uit de gemeenten Alkemade en Jacobswoude zijn van harte uitgenodigd.

Aan bod zal onder andere komen: zak- en kleedgeld, leren keuzes maken, reclames de baas blijven, sparen, overzicht krijgen van inkomsten en uitgaven. Ook kunt u al uw vragen op het gebied van opvoeding en financiën stellen. Na afloop van de avond wordt aan alle belangstellenden een exemplaar van het boek "Financiële opvoeding dat doe je zo"(ter waarde van ¤ 9,50) gratis meegegeven. Dit boek wordt u aangeboden door de gemeente Alkemade.

De avond vindt plaats in de Alkeburcht, Noordhoek 1 Roelofarendsveen van 20.00 tot ongeveer 22.00 uur. Deelname is gratis. U kunt zich opgeven voor de informatieavond bij mevrouw Heeres van de gemeente Alkemade, tel. (071) 332 72 10 of via de e-mail: n.heeres@gemeentealkemade.nl.

FRAME: HoofdMenu
FRAME: SubEnContent

Gemeentelogo, hoofdcategorieen en een aantal vaste items als zoeken, home, sitemap
Subnavigatie en Content