Gemeente Putten

Bewonersinformatieavond over Bijsteren op dinsdag 27 mei 2008 (16-05-2008)


---

Putten, 16 mei 2008

De gemeente Putten en de Puttense Adviescommissie Kunst houden een speciale informatieavond over Bijsteren voor de bewoners van het plan Bijsteren. De informatieavond is op dinsdag 27 mei 2008 van 19.00 tot ca. 21.30 uur en wordt gehouden in de Arendshof, Arendstraat 2 in Putten. De organisatie van de avond ligt in handen van de projectorganisatie Bijsteren.

De bewoners van plan Bijsteren en de leden van de Puttense Adviescommissie Kunst, de Stichting Kunst in Putten en het Bouwplanteam Bijsteren hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

Vanaf 19.00 uur is de inloop met koffie. Om 19.30 uur start een presentatie over de inrichting van de woonomgeving in Bijsteren, waarbij enkele sprekers de aanwezigen meenemen in de verschillende aspecten van het bouw- en woonrijpmaken.

Speciale aandacht gaat uit naar de presentatie van het landschapsproject Beekland dat in opdracht van de Puttense Adviescommissie Kunst door beeldend kunstenaar Frode Bolhuis voor de groenzone in Bijsteren is ontworpen.