Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Vergadering commissie Bloemhof-Noordereiland 27 mei 2008

Dinsdag 27 mei 2008 vergadert de commissie Bloemhof-Noordereiland vanaf 20.00 uur in de raadszaal van het deelgemeentekantoor aan de Maashaven O.z. 230. Bewoners en belangstellenden zijn van harte welkom.

Agenda

1. Opening en vaststellen agenda door voorzitter
2. Mededelingen
Mededelingen van de commissievoorzitter.

3. Vragenhalfuur
Gelegenheid voor bewoners om vragen te stellen. De vragen dienen tenminste 24 uur voor de vergadering schriftelijk bij de griffie te worden aangeleverd.

4. Verslagen en Besluitenlijsten
Het verslag en de besluitenlijst van de vergadering van de commissie Bloemhof-Noordereiland op 1 april jl. zijn reeds vastgesteld. Beide stukken zijn ter informatie naar de commissie meegestuurd.

5. Inzet interventieteams in Bloemhof
Op verzoek van commissielid Van Lent (PvdA) is dit onderwerp geagendeerd. Hij wil graag een beeld krijgen van wat de interventieteams van de deelgemeente aantreffen in Bloemhof en hoe zij bijdragen aan het oplossen van problemen. Het interventieteam zal een presentatie verzorgen en portefeuillehouder Oudshoorn is uitgenodigd om een toelichting te geven.

6. Leegstand Bloemhof
In 2007 heeft de commissie meerdere malen aandacht besteed aan leegstand in Bloemhof. Op verzoek van commissielid van Vliet (PvdA) is dit onderwerp geagendeerd voor de vorige vergadering. Wegens tijdsgebrek is het punt toen doorgeschoven naar deze vergadering. Hij heeft een aantal vragen en suggesties voor het Dagelijks Bestuur over de mogelijke aanpak van deze leegstand. Portefeuillehouder Yesildal is uitgenodigd om een toelichting te geven.

7. Rondvraag en sluiting

Informatie
Voor meer informatie kunt u bellen met de griffie van de deelgemeente Feijenoord, via telefoonnummer (010) 291 63 56.

Voor de volledige stukken kunt kijken onder het kopje "Politiek/bestuursinformatie" BIS