Politie Limburg-Noord

Mediavoorlichting dinsdag 27 mei beperkt bereikbaar
Datum: 22-05-2008
Tijd bericht: 13:53
Plaats: Limburg-Noord
Op dinsdag 27 mei is Bureau Communicatie van de politie Limburg-Noord (en dus mediavoorlichting) beperkt bereikbaar in verband met een teamdag. Dit betekent dat er dinsdag gedurende de dag geen mediaberichten zullen worden gemaakt.

Wel wordt het systeem dinsdagochtend vroeg nog geraadpleegd op eventuele nieuwswaardige incidenten van de avond en nacht ervoor en zullen deze, indien die er zijn, 's ochtends op de mediaberichtensite volgen. Dit om deels tegemoet te komen aan de wens om nieuwsberichten. Om hoeveel berichten het dan gaat is nu uiteraard nog niet te zeggen.

Vanzelfsprekend is er een back-up regeling getroffen voor de mediatelefoon. In dit geval wordt de mediatelefoon dinsdag vanaf 08.30 uur doorgeschakeld naar de afdeling Communicatie van Limburg-Zuid die uitsluitend bij calamiteiten in actie komt. Vanaf 17.00 uur zal teruggeschakeld worden naar diegene die bij Limburg-Noord piket heeft en is de situatie weer zoals dat ook regulier het geval is.

Wij vragen begrip voor de situatie en verzoeken media om rekening te houden met deze beperkte bereikbaarheid qua timing van vragen (maandag/woensdag).

Bij voorbaat dank.

de medewerkers van Bureau Communicatie