Technische Universiteit Delft

Speciale editie De Parade bij Bouwkunde TU Delft

Van 27 mei t/m 3 juli zal een kleine Parade, een speciale editie van het bekende festival, neerstrijken bij 'BK city', zoals het tentenkamp naast het voormalige faculteitgebouw van Bouwkunde nu wordt genoemd. Wytze Patijn, decaan van Bouwkunde, en Terts Brinkhoff van de Parade stelden een speciaal programma samen voor alle medewerkers en studenten van de faculteit. Na alle gebeurtenissen van de afgelopen week hebben de studenten en medewerkers van Bouwkunde wel wat ontspanning verdiend, vinden ze.

Het bezoek van de Parade geeft de laatste weken van het collegejaar een vrolijk tintje. Het openingsprogramma is gevuld met optredens van diverse topartiesten als Eric Koller en Convoi Exceptional. Daarnaast wordt er een culinaire show verzorgd door André Amaro.

Na de opening worden er elke week in ieder geval twee optredens door diverse artiesten verzorgd. De verdere line-up wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt aan de genodigden. De Bouwkunde versie van de Parade sluit af aan het eind van het collegejaar op 3 juli. Dit is aansluitend op een groot eindfeest voor de studenten en medewerkers van de faculteit.

Noot voor de redactie/