Congres Berenschot over vernieuwing in vastgoed en gebiedsontwikkeling

26/05/2008 09:38

Pertinent Produkties

Utrecht, 26 mei 2008- Op dinsdag 27 mei 2008 organiseert Berenschot voor haar relaties en geĂŻnteresseerden een congres over conceptuele vernieuwing in bouw- en vastgoedprojecten. Deelnemers komen uit de bouwwereld, het openbaar bestuur, maatschappelijke organisaties en woningbouwcorporaties. Zij zullen met elkaar spreken over nieuwe vormen van samenwerking, die kunnen bijdragen aan het doorbreken van gestagneerde verhoudingen. Het congres wordt gehouden in het nieuwe ADO stadion in Den Haag.

Tijdens dit congres zullen vooraanstaande deskundigen, onder wie Elco Brinkman (Bouwend Nederland), Marnix Norder (gemeente Den Haag) en Jos van Oostrum (Ballast Nedam), spreken over hun visie op nieuwe vormen van samenwerking, aan de hand van beelden uit de praktijk. Tevens zal de bestuursvoorzitter van Berenschot Groep, Theo Camps, het eerste exemplaar van het boek 'Grond voor Samenwerking' uitreiken aan Elco Brinkman. Dit boek is gebaseerd op ervaringen van Berenschot adviseurs met vele projecten in vastgoed- en gebiedsontwikkeling.

In een aantal masterclasses zullen daarnaast verschillende aspecten van vernieuwende samenwerking worden toegelicht: communicatie, financiering, procesmanagement, werken aan vertrouwen en omgaan met aanbestedingsregels. De deelnemers kunnen over deze onderwerpen met de aanwezige deskundigen in discussie gaan.

Berenschot wil met dit congres een bijdrage leveren aan veranderingen in de bouw. Zij zal de resultaten ervan inzetten voor verdere ontwikkeling van kennis over een effectief en verantwoord gebruik van beschikbare capaciteiten bij het realiseren van, in alle opzichten, 'waardevolle' projecten in vastgoed- en gebiedsontwikkeling.





http://www.berenschot.com