Gemeente Enschede

Myra Koomen ontvangt eerste exemplaar

"Een lopende hond vindt altied wat..."

Op maandag 26 mei nam Myra Koomen, wethouder Werk en Inkomen, de eerste speciale editie voor de gemeente Enschede van het boek "Een lopende hond vindt altied wat" in ontvangst.

Wethouder Myra Koomen geeft in het voorwoord van deze speciale editie aan: "Werk is belangrijk voor mensen. Werkende mensen zijn gezonder, zo blijkt. Werk brengt mensen in beweging. Werk is een bijdrage aan de samenleving. Werk stimuleert het gevoel van eigenwaarde. Werk prikkelt je talenten en ik geloof er stellig in dat wij op deze wereld zijn om onze talenten te ontwikkelen. En door jezelf te ontwikkelen, ontwikkel je je stad. Samen leven is samenwerken."

Enschede werkt!
Er is een speciale editie voor de gemeente Enschede ontwikkeld. Speciaal in het kader van Enschede werkt! is er een editie met voorwoord namens Myra Koomen verschenen. Enschede werkt richt zich erop meer mensen aan het werk te helpen, meer werkgelegenheid te scheppen en de bedrijvigheid in Enschede te stimuleren.

Jacqueline van Vreden
Jacqueline van Vreden, de schrijfster van dit boekje, beschrijft op toegankelijke wijze, met gevoel voor humor en relativeringsvermogen, situaties waarmee werkzoekenden, werknemers en werkgevers in de praktijk worden geconfronteerd. "Een lopende hond vindt altied wat". De quote is afkomstig uit de mond van de grootmoeder van Jacqueline. De uitspraak geeft aan dat wie initiatief neemt, erop uit trekt in plaats van bij de pakken neer te zitten, nooit met lege handen thuis komt.

Bijlage(n)

Open 08-05-27_Boekje_02.jpg in nieuw window 08-05-27_Boekje_02.jpg

27 mei 2008