Stichting Natuur en Milieu

Beknopt jaarverslag verschijnt

27 mei 2008 - Vandaag verschijnt een beknopte, gedrukte versie van het jaarverslag over 2007 van Stichting Natuur en Milieu. Het vier paginas tellende overzichtje geeft inzicht in de resultaten en financiële situatie. Het volledige jaarverslag met alle activiteiten en de complete jaarrekening is online beschikbaar via www.natuurenmilieu.nl/jaarverslag .

2007 was het jaar waarin wij Green4sure presenteerden, ons plan vol voorstellen om de klimaatdoelen te halen tegen de laagste kosten. Gelukkig zien we dat onze voorstellen langzaamaan opgepikt worden.

2007 was ook het jaar waarin onze eigen auto in de toekomst op de AutoRai veel bewondering opriep en liet zien dat innovaties in de mobiliteitswereld heel wat sneller en verder kunnen gaan dan autofabrikanten steeds voorspiegelen.

En het was het jaar waarin onze Groene Schatkist, vol groene belastingmaatregelen, politieke weerklank kreeg: het kabinet begon met het vergroenen van de belastingen. Het was ook het jaar waarin wij de mondiale aspecten van de milieuproblematiek meer lieten meewegen in ons werk.

In 2007 was ook het jaar van onze verhuizing naar een ander prachtig historisch pand, op een mooiere locatie en met meer ruimte om met elkaar én met stakeholders aan het werk te zijn. Het verbouwingsleed was vergeten toen minister Cramer tijdens onze Milieuborrel het kantoor officieel opende.

2008 wordt het jaar waarin wij nog vaker een deuk in een pakje boter willen slaan. Met kracht van argumenten en ideeën. Het wordt wat ons betreft ook het jaar waarin we nog meer het publieke debat zullen opzoeken om onze invloed te versterken op de plekken waar de beslissingen worden genomen. En het jaar waarin we stevig zullen inzetten op versterking van onze financiële basis om al onze ambities te kunnen realiseren.

Klik hier voor het online jaarverslag 2007 (Onder de knop pdf vindt u onder meer het beknopte jaarverslag).

Publicatiedatum: 27-05-2008