Vrouw gewond na aanrijding

Zelhem, 27-05-2008 o Een 43-jarige inwoonster van Zelhem is maandag 26 mei omstreeks 15.30 uur bij een aanrijding op de Magnoliaweg in Zelhem gewond geraakt nadat ze door een auto was geschept.

Een 83-jarige automobiliste uit Roosendaal voerde een verkeerde handeling met haar auto (automaat) uit en reed hierdoor met aanzienlijke snelheid vanaf een parkeerplaats achteruit de Magnoliaweg over. Aan de overkant van de straat kwam ze op de stoep terecht. Hierbij raakte zij een verkeersbord en een stelling met bloemen, waarna ze tegen de pui van een supermarkt tot stilstand kwam.

Vervolgens reed de vrouw weer vooruit in de richting van de parkeerplaats. Daar liep op dat moment de 43-jarige Zelhemse die haar auto op de parkeerplaats had geparkeerd. Zij werd geschept door de auto en kwam klem te zitten tussen haar eigen auto en de auto van de Roosendaalse. De vrouw is met een gebroken voet overgebracht naar het ziekenhuis in Doetinchem. De politie heeft het rijbewijs van de Roosendaalse ingevorderd en tegen haar wordt proces-verbaal opgemaakt.