ISSA/Intercleanklanten blijken dol op handdoekdispenser met TV-screen

27/05/2008 12:47

CWS-BOCO

CWS-boco kijkt terug op een zeer succesvolle ISSA/Interclean beurs: Op de Internationale beurs voor sanitaire dienstverleners en schoonmaak organisaties, toonde CWS als leverancier van professionele Washroom oplossingen en bedrijfskleding voor het eerst de nieuwe dispenserlijn en diverse werk- en businesskleding. Meer dan 2000 klanten en bezoekers informeerden met belangstelling naar de nieuwe ParadiseLine. Ze waren vooral gecharmeerd van het design en de functionaliteit van de innovatieve dispensers. De CWS ParadiseLine is wereldwijd de eerste dispenserlijn, waarvan de frontcovers volledig klantspecifiek kunnen worden geleverd qua materiaal, ontwerp en kleur, zodat een sanitaire ruimte volledig in corporate design kan worden uitgerust. Daarbij is er de mogelijkheid de handdoekdispenser te voorzien van een TV scherm. Op die manier kan de dispenser ook worden ingezet als communicatiemiddel en biedt het enorme advertentie- en/of entertainment mogelijkheden.

Andreas Heinze, CEO van CWS-boco International GmbH: 'De ISSA/Interclean was de ideale gelegenheid om de nieuwe lijn te presenteren. Deze beurs heeft zich de afgelopen jaren bewezen als de beste in haar soort als het gaat om zaken als hygiëne en schoonmaak. We hadden nu een unieke gelegenheid om klanten, partners en geïnteresseerden uit alle werelddelen uit te nodigen". Deze ParadiseLine is als "Washroom-concept" een nieuwe maatstaf met een voorsprong op de hele markt.

Wat was er te zien?

Al bij de beursingang werden bezoekers geleid naar de 150 m2 grote stand. Daar zorgde een afwisselend programma regelmatig voor opstoppingen. Vanaf de cocktailbar werd 2 keer daags een modeshow gehouden van boco beroepskleding. Evenals waren er levende etalagepoppen op de stand aanwezig, die gedurende de dag 6 verschillende outfits uit de werkkleding- en de Business Fashioncollecties toonden. Ook werd een nieuwe collectie voor het Facility Management gepresenteerd; moderne shirts en pull-overs en praktische broeken die zich onderscheiden door maximaal draagcomfort en die, door het waterdichte materiaal, optimaal zijn in te zetten voor bijvoorbeeld reparaties en schoonmaak.

Uiteindelijk overtrof het succes van de beurs de verwachting - voor Andreas Heinze staat het vast: "in 2010 kunnen onze bezoekers weer rekenen op nog meer innovatieve concepten"

Over CWS-boco International:

CWS-boco International GmbH is internationaal leider in hygiëneoplossingen voor sanitaire ruimtes maar is ook gespecialiseerd in een uitgebreid aantal collecties in bedrijfskleding.

CWS levert innovatieve sanitaire producten en de daarbij behorende dienstverlening, zoals geurdispensers, schoonloopmatten. boco is specialist in industrieel te reinigen bedrijfs- en businesskleding, klantspecifieke Corporate Fashion en beschermende veiligheidskleding. Alle diensten worden in een huur- en service combinatie aangeboden. Klanten profiteren op deze manier van een professioneel full serviceapparaat, persoonlijk advies, regelmatig onderhoud van de dispensers en milieuvriendelijk en vakkundig be- en verwerkte katoenen handdoekrollen, matten en bedrijfskleding. Een voordeel is ook dat de klant vooraf inzicht heeft in de kosten.

CWS-boco International GmbH beschikt over 17 vestigingen in Europa en een filiaal in China. Wereldwijd werken er 8.500 personen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Duisburg. CWS-boco is een dochteronderneming van de Haniel-Groep die met een totaalomzet van 27,7 Md. Euro (cijfers 2006) en meer dan 55.000 werknemers, tot wereldwijd een van de meest succesvolle Duitse familiebedrijven wordt gerekend.

Verdere informatie: www.cws-boco.nl

Foto's zijn te vinden http://www.cws-boco.com/htsi/html/en/642/index.html

Perscontact:

CWS-boco Nederland B.V.

Marie-Louise van Luijtelaar

PR & Communications

E-Mail: marie-louise.vanluijtelaar@hts.com

Iris Vriend

Marketing Assistent

E-Mail: iris.vriend@hts.com

CWS-boco Nederland BV

De Beverspijken 16

5221 ED 's-Hertogenbosch

Tel.: +31 (0)73/6338406/407

Fax: +31 (0)73/6338339

nternet: www.cws-boco.nl

Internet: www.cws-boco.nl