Politie Zuid-Holland-Zuid

27/05 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

Dordrecht , 27-05-2008 o Persberichten district I

HARDDRUGS
DORDRECHT Een 54-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats is maandagmiddag 26 mei door de politie aangehouden op de Singel. Bij het zien van de surveillerende agenten raakte de automobilist zichtbaar nerveus. Bij controle trof de politie zowel bij de man als in de auto wikkels met harddrugs aan. De man werd aangehouden en de drugs in beslaggenomen. De politie onderzoekt de zaak.

VERDACHT VAN BEDREIGING
DORDRECHT/ s GRAVENDEEL De politie heeft op maandagavond 26 mei een 20-jarige man uit s Gravendeel aangehouden in zijn woonplaats. Hij wordt verdacht van bedreiging van een 60-jarige man uit Dordrecht. De verdachte zou op de Toulonselaan tegen de richting in hebben gereden. De 60-jarige man sprak hem daar op aan waarna hij door de 20-jarige werd bedreigd met een honkbalknuppel. Daarna stapte de jongeman weer in en reed verder. De bedreigde man noteerde het kenteken en belde de politie. Die hield de verdachte aan en nam twee honkbalknuppels die in zijn auto lagen, in beslag. Na verhoor werd de man weer heengezonden. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

SOFTDRUGS
DORDRECHT De politie heeft in de vroege morgen van dinsdag 27 mei twee mannen van beiden 27 jaar uit Dordrecht aangehouden in de Van den Tempelstraat. Surveillerende agenten controleerde de auto en de inzittenden. Ze bleken hennep bij zich te hebben, in de auto werden twee grote sporttassen gevonden met daarin een grote hoeveelheid geknipte hennepplanten. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld, de auto en de softdrugs zijn in beslaggenomen voor onderzoek.