Gemeente Alphen-Chaam


Burgemeester en wethouders van Alphen-Chaam maken op grond van het bepaalde in artikel 26 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat in de periode van vrijdag 23 mei 2008 tot en met donderdag 3 juli 2008 het vastgestelde bestemmingsplan Ruimte voor Ruimte Landerij ter inzage ligt. Dit vastgestelde bestemmingsplan heeft betrekking op fase
1 en 2 van de locatie Landerij te Alphen. Het vastgestelde bestemmingsplan is gewijzigd ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan. De wijziging heeft in hoofdzaak te maken met kleine aanpassingen op de plankaart. Daarnaast zijn enkele voorschriften op onderdelen aangepast.

Tijdens de periode waarin het bestemmingsplan ter inzage ligt, kunnen schriftelijk of mondeling bedenkingen ingediend worden door:

§ diegenen die tijdig hun zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar hebben gemaakt bij de gemeenteraad;

§ belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan tijdig bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

§ iedereen die bedenkingen heeft tegen de wijzigingen die door de gemeenteraad ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn aangebracht.

Bedenkingen kunnen naar keuze schriftelijk of mondeling bij Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant naar voren worden gebracht.

Schriftelijk bedenkingen dient men te richten aan Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant, Postbus 90151, 5200 MC s-Hertogenbosch;

Mondelinge bedenkingen kunnen op maandag tot en met donderdag tussen 9.30 en 11.00 uur telefonisch naar voren worden gebracht door te bellen naar het volgende hiervoor aangewezen telefoonnummer in het Provinciehuis: telefoon 073-6812888.

namens

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN ALPHEN-CHAAM,

Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling & Beheer

I. van den Brand

hoofd

© 2006 Gemeente Alphen-Chaam Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend