Gemeente Moerdijk


27-05-2008: Lekker fietsen en wandelen in Moerdijk

Fietsen en Wandelen: heel veel mensen in Nederland doen het. Het ontspant, het is sportief, het leert de dagelijkse beslommeringen loslaten en het is goed voor de gezondheid. De gemeente is gestart met het opstellen van een Fiets- en Wandelpadennetwerk voor de gemeente. Daarmee wordt aandacht besteed aan de positie van fietsers en wandelaars ten opzichte van de auto.

Om tot een goed en veilig netwerk met daarbij behorend uitvoeringsplan te komen vinden wij uw inbreng belangrijk en is gekozen voor een interactieve sessie. Iedereen met interesse voor fietsen en wandelen is van harte welkom zijn of haar mening en ervaring in te brengen. Het doel van het project is veelzijdig:

Het in beeld brengen van het gewenste recreatieve wandelnetwerk;

Het realiseren van een volledig recreatief fietsnetwerk;

Het realiseren van een volledig en veilig fietsnetwerk voor dagelijkse activiteiten (woon-werk, woon-school etc.).

We zijn daarom benieuwd naar wat u belangrijk vindt. We willen daarnaast ook graag weten of de voorgestelde fiets- en wandelroutes kloppen en compleet zijn.

Wij nodigen u van harte uit om maandagavond 2 juni 2008 naar het gemeentehuis in Zevenbergen te komen en deel te nemen aan een workshop. U bent van harte welkom. De koffie staat klaar vanaf 19.00 uur en de bijeenkomst start om 19.30 uur.

Indien u deze avond bent verhinderd willen we u toch de gelegenheid bieden uw ideeën kenbaar te maken. U kunt in de komende weken tot 20 juni 2008 uw mening kenbaar maken via deze site. Meer informatie treft u aan onder het thema Toerisme en Recreatie op deze site. Uw reactie wordt meegenomen in de afweging voor het uiteindelijke netwerk.

In verband met het organiseren van de bijeenkomst is het belangrijk te weten wie aanwezig zal zijn. Hiervoor verzoeken wij u vriendelijk uiterlijk vrijdag 30 mei 2008 kenbaar te maken of u wilt komen. Hiervoor kunt u een mail sturen naar de gemeente.

Graag tot ziens op maandagavond 2 juni 2008 om 19:00 uur.