Deelgemeente Charlois Rotterdam

Toe- en afwijzing fietstrommels

Voor wie bij huis geen eigen berging voor een fiets heeft, is een plek in een fietstrommel een mogelijkheid. Stadstoezicht Rotterdam behandelt alle aanvragen, maar de deelgemeente besluit -op voordracht van Stadstoezicht- wie wel en wie niet in aanmerking komt voor een plek in een fietstrommel.

Stadstoezicht heeft een lijst van nieuwe aanvragen aan het dagelijks bestuur van de deelgemeente Charlois voorgelegd. Deze lijst bevat aanvragen van bewoners die bij controle wel over een berging blijken te beschikken, aanvragen van bedrijven die op eigen terrein ruimte hebben om een fietsenstalling te maken en bewoners die geen bergingsmogelijkheden voor fiets of bromfiets hebben. Het zal duidelijk zijn dat alleen deze laatste groep voor een plek in een fietstrommel in aanmerking komt.
Op 6 mei 2008 heeft het dagelijks bestuur deze lijst vastgesteld. De aanvragers krijgen hierover persoonlijk bericht. Een volgende stap is het bepalen van de plaatsen van de fietstrommels voor diegenen die een plek toegewezen hebben gekregen. Zij krijgen of een plek in een bestaande fietstrommel, of er wordt -als er voldoende aanmeldingen in die buurt zijn- een nieuwe fietstrommel geplaatst. [s?deelgemeenten .Openbaar_60327.Deelgemeenten_60666.Deelgemeente Charloi_350015.Actueel_350016.Nieuws_350022.type nieuwsberichten_2167799.Toe- en afwijzing fi_2201964]
---

Deelgemeente Charlois, 27-05-2008