Gemeente Lelystad

Gemeenteraad op bezoek bij De Kubus

De Lelystadse gemeenteraad heeft vrijdag 23 mei een kunstzinnig bezoek gebracht aan De Kubus, het centrum voor Kunst en Cultuur in Lelystad. De raad kreeg een kijkje van het echte werk van de verschillende kunstdisciplines die De Kubus rijk is.

Kennismaking

De medewerkers en cursisten van het centrum voor Kunst en Cultuur lieten de raadsleden kennismaken met pottenbakken, de geëxposeerde schilderkunst en gaven het bezoek amusement in de vorm van muziek, theater, zang en dans. De raadsleden kregen veel te horen over de ontwikkelingen van het centrum voor Flevolandse amateurkunst, de Underground, de Brede School en het expertisecentrum Kunstwijs, dat een bereik heeft van 98% bij het primair onderwijs voor de Kunst en Cultuureducatie.

De brede aandacht van De Kubus blijft toekomstgericht. Zo loopt het centrum voor Kunst en Cultuur voorop bij het gebruik van de modernste technologie voor zang en muziekles. En staat dit 25ste jubileumjaar van het gebouw De Kubus ook in het teken van de verbouwing van de Grote Zaal.

Ontmoeting met de gemeenteraad?

Wilt u ook een ontmoeting met uw organisatie en de gemeenteraad organiseren? Dan kunt u contact opnemen met griffie@lelystad.nl
---