Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 20 mei 2008 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
BurgemeesterP.M. Maas
Wethouder H.W.M.A. van den Berk ­ van de Laar,
Wethouder J.C.M. Hendriks ­ van
Kemenade,
Wethouder R.A. Dekkers
Gemeentesecretaris J.W.F. Compagne.
1. Best.secr Openbare- en niet openbare Besluitenlijst Goedkeuring Akkoord. B&W-vergadering dd. 13 mei 2008

2. Best.secr Uitnodigingen: Beslissen wie gaat. a. weth. Dekkers gaat a. VV Boskant tgv kampioenschap d.d. b. burg. gaat 24-5-2008;
b. 50-jr. huwelijk fam. Van Deijck d.d. 10-06-2008.

3. Best.secr Accommodatiebeleidsplan. Instemmen met het raadsvoorstel betreffende het Akkoord. accommodatieplan "Grip op maatschappelijke accommodaties".
4. PBZ-BW Woningsplitsing Ollandseweg 172. Het collegebesluit van 15-4-2008 uitvoeren behoudens Akkoord. het afsluiten van het verhaalscontract.
5. PBZ-BW Ontwerpbestemmingsplan tijdelijke Instemmen met: Akkoord. huisvesting seizoensarbeiders. 1. de inhoud van het ontwerpbestemmingsplan "partiële herziening bestemmingsplan buitengebied 1997 tbv tijdelijke huisvesting van seizoensarbeiders"; 2. het ontwerpbestemmingsplan in het kader van de zienswijzeprocedure ter inzage leggen en insturen voor wettelijk vooroverleg.


6. PBZ-BW Oplegging maatwerkvoorschriften café Beide cafés aanschrijven omtrent het voornemen van de Akkoord. 't Pumpke en café d'n toel. gemeente tot het opleggen van maatwerkvoorschriften.
7. PBZ-BW Naar voren bouwen van het te bouwen 1. verzoek om het pand 3 meter naar voren te mogen Akkoord. pand Verwestraat 2. schuiven afwijzen; 2. in principe instemmen met het 1,50 meter naar voren bouwen van het pand Verwestraat 2, dit echter wel afhankelijk stellen van de eventueel inkomende reacties.


8. PBZ-BW Medewerking bedrijfsbeëindiging/bio- Medewerking toezeggen aan de beëindiging van het Akkoord. woning L. Vos, Rijsingen 13. bedrijf Rijsingen 13 en in ruil daarvoor bouwen van een zogenaamde bio-woning ter plaatse.
9. SLZ-EVO Extra grondverkoop kavel 103 1. instemmen met de extra grondverkoop tbv de 1. akkoord; bedrijventerrein Nijnsel. uitbreiding van kavel 103 en de gunning van dit kavel aan 2. meeropbrengst tbv het

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 20 mei 2008 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Bouwbedrijf De Koning BV en Bouwbedrijf Van der grondbedrijf eventueel tzt Heijden BV & Zwembadenbouw BV in een gezamenlijke middels krediet toevoegen rechtsvorm; aan revitalisering. 2. de opbrengst van kavel 103 van 275.125,-- tgv het Grondbedrijf boeken en de meeropbrengst van 104.625,-- toevoegen aan het krediet Revitalisering.


10. SLZ-EVO Convenant starterscollectief Sint- Kennisnemen van het starterscollectief Sint-Oedenrode Akkoord. Oedenrode. dat op 20 mei 2008 door de betrokken partijen zal worden ondertekend.
11. SLZ-EVO Vrijwilligerssteunpunt. 1. instemmen met de lokale uitvoering van taken van het Akkoord. Vrijwilligerssteunpunt en deze voortzetten bij de BWI; 2. een structurele subsidie van 21.000,-- verlenen aan de BWI tbv het Vrijwilligerssteunpunt.


12. OSZ-JZ Beslissing op bezwaarschrift mevr. Het bezwaarschrift niet-ontvankelijk verklaren. Akkoord. M.W.A. Van Boxtel.

13. OSZ-JZ Uitspraak Raad van State herplantplicht Kennisnemen van de uitspraak waarbij het hoger beroep Akkoord. Harks. van de heer Harks tegen de opgelegde herplantplicht ongegrond is verklaard.
14. PBZ-BW Bestemmingsplan Rooise Zoom De raad voorstellen vrijstellingsbevoegdheid in Akkoord. bestemmingsplan op te nemen.
15. SLZ-EVO Subsidiering schoolsporttoernooien. 1. instemmen met het verlagen van de ondergrens van Akkoord. 50 naar 25 deelnemers als criterium voor toekenning van subsidie voor schoolsporttoernooien; 2. instemmen met het instellen van een subsidieplafond van 5.000,-- voor schoolsporttoernooien.