Gemeente Culemborg

Wijkbezoek Zuidoost op 27 mei

(22 mei)

Het college van B&W gaat op 27 mei aanstaande een kijkje nemen in Culemborg-Zuidoost (ten zuiden van de Weidsteeg, ten oosten van het spoor). Tijdens dit wijkbezoek krijgt het college een beeld van de activiteiten in de wijk en ziet hoe bewoners zelf actief zijn om de leefbaarheid in de wijk te verbeteren. Dit jaar staat het wijkbezoek in het teken van de buurtmonitor. Op dinsdag 3 juni bezoekt het college Culemborg-Noordoost, op 10 juli is Culemborg-West aan de beurt.

De buurtmonitor is eerder dit jaar gehouden. Op basis van de resultaten wordt een korte fietsroute uitgestippeld langs die plekken die in de buurtmonitor als opvallend of voor verbetering vatbaar genoemd worden.

Het college van B&W heeft ¤ 30.000 beschikbaar gesteld om een aantal knelpunten dat uit de buurtmonitor naar voren komt aan te pakken. In overleg met inwoners van de stad wil het college tot de beste keuze komen.

Uitnodiging
Meepraten over de uitkomsten van de buurtmonitor? Kom dan op 27 mei om 19.30 uur naar de Open Hof. Wij stellen het op prijs als u zich van tevoren aanmeldt via communicatie@culemborg.nl of telefonisch via tel. 477 764.

Wat: Presentatie resultaten Buurtmonitor. Aansluitend een discussie met de aanwezigen. Wanneer: dinsdag 27 mei, 19.30 uur
Waar: Open Hof (Beethovenlaan 2)