Bij dit bericht is beeldmateriaal van het nieuwe logo ingesloten (opvragen bij afzender)

Persbericht

27 mei, 2008

SD Worx krijgt een nieuw gezicht
Nieuw logo onderstreept result driven HR

SD Worx is al ruim 60 jaar HR-partner van zowel bedrijven uit het MKB als grote ondernemingen in Europa. De organisatie helpt zijn klanten bij het uitbouwen van een evenwichtig en professioneel HR-beleid. De huisstijl van SD Worx heeft onlangs een grondige metamorfose ondergaan. Er is gekozen voor een nieuw logo en de website is compleet aangepast. De aanbieder van payroll en HR-diensten wil met het logo inspireren tot result driven HR . Daarnaast behouden de diensten van SD Worx uiteraard dezelfde hoge kwaliteit.

In een continu veranderende markt springt SD Worx - samen met zijn klanten - in op de laatste wijzigingen. Hierdoor houdt de organisatie zijn HR-expertise up-to-date en is SD Worx uitgegroeid tot een internationale HR-partner. In België is SD Worx al de belangrijkste aanbieder dankzij een geïntegreerd HR-aanbod voor verschillende doelgroepen.

Mark Bloem, directeur bij SD Worx, zegt: SD Worx groeit en verandert mee met zijn klanten. We hebben gekozen voor een geheel vernieuwde huisstijl, omdat er enorm veel veranderingen binnen de organisatie gaande zijn en we onze internationale ambities hiermee verder willen onderstrepen. Een professionele nieuwe uitstraling is hierbij zeker belangrijk.

(199 woorden)

VOOR DE REDACTIE

Over SD Worx
SD Worx is marktleider in België en de derde grootste aanbieder van payroll en HR-diensten in Europa. SD Worx bedient zijn klanten vanuit een geïntegreerd concept waarbinnen payroll, HR-diensten en juridisch advies vanuit één organisatie worden aangeboden. Het in 1945 opgerichte bedrijf telt 24 kantoren en ruim 1.600 medewerkers in de Benelux. Sinds 2006 bedient SD Worx de Nederlandse markt vanuit een kantoor in Breda. In september 2006 ging SD Worx een joint venture aan met Asecom Nederland B.V. SD Worx is de afgelopen jaren sterk aan het internationaliseren. Zo nam het bedrijf in 2007 de Franse payroll-softwarespecialist LOGI-RH over.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met OCTANE PR: Ingrid van den Nieuwenhof, tel. 040 266 11 30, ingridv@octanepr.com

OCTANE PR

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 (0)40 266 11 30
Fax: +31 (0)40 235 46 01
Web: www.octanepr.com