Ingezonden persbericht




E*TRADE SECURITIES VIERT EENJARIG BESTAAN IN NEDERLAND

GROEI TOONT AANHOUDENDE GROTE VRAAG VOOR ONLINE TRADE

Amsterdam, 27 mei 2008 - E*Trade Securities Limited, de Nederlandse branche van E*TRADE FINANCIAL Corporation (NASDAQ: ETFC), viert haar eerste jubileum op de Nederlandse markt. De cijfers laten zien dat online trading door retail investeerders een stabiele groei heeft doorgemaakt in het afgelopen jaar.

De netto omzet voor de Nederlandse markt was in april 2008 28 procent hoger dan in dezelfde periode in 2007. Bovendien is het handelsvolume en het aantal rekeningen met meer dan 50 procent gegroeid gedurende dezelfde periode.

Barry van der Laan, directeur E*Trade Nederland zegt in een toelichting: "Het afgelopen jaar is een van de meest volatiele jaren geweest in de geschiedenis. Ondanks dit heeft de handel zich niet alleen staande weten te houden, maar is ook gegroeid. Bovendien bieden wij onze cliënten nu ook toegang tot de Nederlandse markt via Euronext Amsterdam. We zijn daarom van plan verder te investeren in de Nederlandse markt om onze klanten te voorzien van een nog breder assortiment van producten en diensten. Op die manier helpen wij hen om de beleggingsmogelijkheden in binnen- en buitenland te benutten".

E*TRADE heeft een Nederlandse trading website (http://nl.etrade.com) en een kantoor in Amsterdam. E*TRADE is een van de eerste online financiële dienstverleners in Nederland die Nederlandse beleggers concurrerend toegang biedt tot de Amerikaanse markt.

E*TRADE FINANCIAL Corporation is wereldwijd een van de toonaangevende online brokerages, heeft meer dan 4,7 miljoen cliënten en beheert wereldwijd 17 websites.

Meer informatie over E*TRADE in Nederland vindt u op nl.etrade.com.

-EINDE-


---

Noot voor redactie,

Ingezonden persbericht