Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT-

IGLO MAAKT AANBOD DIEPVRIESPRODUCTEN COMPLEET
MET IGLO LASAGNE EN IGLO GEGRILDE VISCUISINE

Rotterdam, 27 mei 2008 - Met de lancering van een nieuwe reeks diepvriesproducten maakt Iglo het nu nóg gemakkelijker een gevarieerde, gezonde en lekkere maaltijd op tafel te zetten. Met de introductie van Iglo Lasagne heeft de consument volop keuze uit heerlijke, rijk gevulde lasagnes die volledig op basis van traditionele Italiaanse recepten zijn bereid. Met Iglo Gegrilde Viscuisine - een heerlijk gezonde verse witvis die direct is klaargemaakt op de grill - en de toevoeging van pangasius in een handzame kleinverpakking maakt Iglo daarnaast haar aanbod van diepvriesvis compleet. Bovendien zijn een aantal echte Iglo-klassiekers in een nieuw jasje gestoken.

Genieten op zijn Italiaans
In de productcategorie diepvriesmaaltijden waren kwalitatieve traditionele pastagerechten tot voor kort de grote afwezige. Dat is met de lancering van Iglo Lasagne definitief verleden tijd. Deze heerlijke echte Italiaanse lasagnes zijn vol van smaak en rijk gevuld met verse eierpasta, echte Grana Padana-kaas, vlees/vis en spinazie. Ze zijn op basis van traditionele Italiaanse recepten op ambachtelijke wijze gemaakt. Doordat de lasagnes bevroren zijn te bereiden, biedt Iglo de consument optimaal gemak, zodat deze gemakkelijk en snel van een gezonde maaltijd kan genieten. Bovendien zijn geen kleur-, geur- en smaakstoffen toegevoegd: dus lekker én gezond. Iglo Lasagne is verkrijgbaar in twee varianten - Zalm-Spinazie en Bolognese-Spinazie. De consumentenadviesprijs is 3,99 Euro.

Puur genieten met Iglo Viscuisine
Na de succesvolle lancering van Iglo Kombino eind 2007 geeft Iglo nu het startsein voor de relaunch van een echte Iglo-klassieker, die al meer dan 25 jaar op de Nederlandse markt verkrijgbaar is: Iglo Viscuisine. De receptuur is verbeterd, waardoor Iglo Viscuisine weer de allerlekkerste is. Zo is het zoutgehalte lager en is het korstje op de variant Bretagne nog knapperiger. Bovendien is Iglo Viscuisine in een nieuwe opvallende verpakking gestoken. Om in te spelen op de groeiende behoefte aan variatie introduceert Iglo daarnaast een wisselende seizoensvariant. Zo ligt deze lente Iglo Viscuisine Hollandaise - met groene asperges, ham en een heerlijke Hollandaise saus - in het diepvriesvak. De consumentenadviesprijs voor Iglo Viscuisine is 3.49 euro.

Nieuw: Iglo Gegrilde Viscuisine
Onderdeel van de relaunch van Iglo Viscuisine is het toevoegen van een nieuwkomer in de 'familie' van Viscuisine: Iglo Gegrilde Viscuisine, een heerlijk gegrild, supergezond stukje Alaska Pollak: een witvis gemarineerd in extra virgine olijfolie en verse kruiden. Iglo Gegrilde Viscuisine is licht, lekker én verkrijgbaar in 2 varianten: Mediterraans - met rozemarijn en salie - en Toscaans met tomaat en basilicum. De consumentenadviesprijs van Iglo Gegrilde Viscuisine is 3,79 euro. Iglo maakt haar aanbod diepvriesvis verder compleet door de populaire vissoort pangasius in een handige verpakking met twee filets van in totaal 250 gram toe te voegen aan het assortiment: ideaal voor één- en tweepersoonshuishoudens. De consumentenadviesprijs voor Iglo Pangasius Filet is 2,79 euro.


- EINDE PERSBERICHT -

Noot aan de redactie (

Ingezonden persbericht