Ingezonden persbericht


Aladdin introduceert eerste gecertificeerde Runtime Installer voor Windows Vista

Softwareontwikkelaars profiteren van naadloze integratie met Vista-besturingssysteem

IJsselstein, 27 mei 2008 Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), wereldwijd leverancier van oplossingen voor internet- en softwarebeveiliging, introduceert Aladdin HASP SRM v3.1 MSI Runtime Installer. Dit is de eerste volledig geïntegreerde hard- en softwareoplossing voor kopieerbeveiliging en licenties die een Windows Vista-certificering heeft behaald voor zijn Runtime Installer.

Softwareleveranciers die hun beveiligde software voor Windows Vista willen certificeren, zijn er met het 'Certified for Windows Vista'-logo van verzekerd dat de HASP SRM Runtime Installer uitgebreid is getest en gecertificeerd. Bovendien is deze volledig uitwisselbaar met Windows Vista. De strenge compatibiliteitstesten garanderen een goede gebruikerservaring voor Windows Vista. De HASP SRM Runtime Installer voldoet aan alle technische en gebruikseisen, inclusief automatische updates en complete uitwisselbaarheid met andere producten die Vista-gecertificeerd zijn.

"Microsoft is verheugd dat Aladdin Knowlegde Systems een 'Certified for Windows Vista'-logo verdiend heeft voor zijn HASP SRM Runtime-applicatie", zegt Jeff Prince, Senior Director voor Windows Client Product Management bij Microsoft. "Dit onderstreept het streven van Aladdin om zijn klanten kwalitatief sterke applicaties te leveren, die een veilige en betrouwbare ervaring en optimale uitwisselbaarheid bieden met Windows Vista."

"De certificering voor Windows Vista laat zien hoe Aladdin tegemoetkomt aan de behoeften van HASP SRM-klanten. Zo kunnen we onze ondersteuning uitbreiden naar meer platformen voor ontwikkeling en certificering", zegt Laila Arad-Allan, vicepresident software-DRM van Aladdin. "Doordat de HASP SRM Runtime installer gecertificeerd is voor Windows Vista, kunnen softwareontwikkelaars die streven naar een Windows Vista-certificaat, ervan op aan dat dit softwarebescherming niet in de weg staat. Zo kunnen ontwikkelaars profiteren van de mogelijkheden van Aladdin HASP SRM èn van de meest krachtige IP-bescherming, rolgebaseerde processen en life cycle-beheer."

Over Aladdin HASP

De Aladdin HASP-serie van software-DRM-producten is wereldwijd de eerste keus van software-uitgevers. HASP voorziet softwareontwikkelaars van krachtige oplossingen voor de bescherming, licenties en distributie van software om hun intellectuele eigendom te beschermen, meer klanten te bereiken door uitbreiding van licentiemodellen en hun inkomsten te verhogen door het illegaal kopiëren van software te voorkomen. Zie ook www.Aladdin.com/HASP.

Over Aladdin

Aladdin Knowledge Systems (Nasdaq: ALDN), gevestigd in Tel Aviv (Israël), is wereldwijd leverancier van oplossingen voor internet- en softwarebeveiliging. Aladdin-klanten, variërend van softwareleveranciers tot en met bedrijven in uiteenlopende sectoren, profiteren van een veilig gebruik en veilige distributie van digitale content. De Aladdin-oplossingen beschermen applicaties, internetgebruik en -toegang, en bedrijfsinformatie, en stimuleren de productiviteit. Het Benelux-hoofdkantoor van Aladdin is gevestigd in IJsselstein.