Persbericht

Eerste Belgische kantoor voor Kroll Ontrack

~ Extra data recovery-ondersteuning voor lokale bedrijven en resellers ~

Brussel, 27 mei, 2008 Kroll Ontrack®, aanbieder van data recovery, opent een kantoor in België. Deze eerste Belgische vestiging richt zich op het aanbieden van nieuwe oplossingen aan lokale bedrijven en resellers. Kroll Ontrack biedt software en tools om overal gegevens te herstellen, op elk moment en van vrijwel iedere gegevensdrager ongeacht de wijze waarop de data verloren is gegaan.

Het computergebruik per persoon in de Benelux groeit sterk en daarmee ook de hoeveelheid harde schijven die beschadigd worden. Kroll Ontrack biedt recovery oplossingen om dergelijke problemen tegen te gaan. Denk daarbij aan: Remote service, In-Lab Data Recovery diensten en doe-het-zelf software. Deze oplossingen worden aangeboden onder het Ontrack® Data Recovery-merk.

Wereldwijd zijn er al duizenden ondernemingen die voordeel halen uit het ondersteunende corporate-programma. Dit programma is speciaal opgezet voor ondernemingen en geeft de aangesloten bedrijven voorrang bij alle data recovery diensten van Kroll Ontrack. Daarnaast biedt het hen voordelen zoals aangepaste factureringsprocedures om te voldoen aan de interne procedures van de onderneming.

Met een lokaal kantoor wil de data recovery-specialist zijn reseller-programma ook op de Belgische markt meer gaan profileren en resellers attenderen op de voordelen van het reseller-programma, zoals kortingen en commissies als zij Kroll Ontrack s diensten verkopen of aanbevelen aan klanten. Zo krijgen deelnemers communicatie-, marketing- en technische tools tot hun beschikking die hen helpen hun data recovery-diensten te beheren, te ontwikkelen en aan te bieden.

België is binnen de Europese Unie, door de vestiging van vele Europese instanties en hoofdkantoren van multinationals, een belangrijke locatie voor bedrijven. Het is dus een ideale omgeving voor het verder uitbouwen van onze positie als wereldwijd leider in data recovery , vertelt Paul Dujancourt, country manager Frankrijk en België bij Kroll Ontrack. Omdat wij wereldwijd het breedste aanbod van data recovery-diensten en software-oplossingen bieden, kunnen bedrijven en overheden nu vertrouwen op een betrouwbare en gevestigde partner dicht bij huis.

Het kantoor van Kroll Ontrack België is gevestigd in Regus Pegasus Park, Pegasuslaan 5, 1831 Diegem. Bel voor meer informatie over Kroll Ontrack met telefoonnummer: +32 (0)2 709 20 41 of kijk op http://www.ontrackdatarecovery.be

Data recovery

Dankzij zijn Ontrack® Data Recovery producten en diensten is Kroll Ontrack wereldwijd de grootste, meest ervaren en technologisch meest vooruitstrevende aanbieder van data recovery-producten en -diensten. Het bedrijf kan verloren of gecorrumpeerde data van ieder besturingssysteem en van ieder type storage-apparaat terughalen met zijn doe-het-zelf, remote en in-lab-oplossingen dankzij zijn honderden eigen tools en technieken.

(420 woorden)