Ingezonden persbericht


Persbericht

Kodak APEX Best Retail Finishing System in Europe 2008

Technical Image Press Association beloont het KODAK Adaptive Picture Exchange systeem

Bunschoten, 27 mei 2008 Kodak s nieuwste drooglab oplossing, de KODAK ADAPTIVE PICTURE EXCHANGE (APEX), is door de Technical Image Press Association (TIPA) gekozen tot

Best Retail Finishing System in Europe 2008 . De award die door de leden van TIPA is toegekend, erkent het gebruiksgemak, de flexibiliteit, schaalbaarheid, lage kosten en hoge kwaliteit van de fotoproducten die met deze nieuwe thermische drooglaboplossing geboden wordt aan retailers.

Wij zijn er zeer trots op dat Kodak s toewijding om retailers efficiënte en betaalbare oplossingen te bieden via APEX, is erkent door TIPA, zegt Phil Cullimore, Director Kodak Retail Printing Europe. APEX is een voorbeeld van de manier waarop Kodak oplossingen biedt die balans brengen in de wensen van retailers om hun klanten een brede serie populaire en voordelige fotoproducten te bieden, en die tegelijkertijd rekening houdt met budget en beschikbare ruimte. APEX werd begin dit jaar geïntroduceerd op de Photo Marketing Association Show (PMA). TIPA s Award voor Best Retail Finishing System in Europe 2008 bevestigt de geweldige prestatie van het systeem.

TIPA, de grootste en invloedrijkste vereniging voor foto- en beeldpers in Europa, erkent Kodak s doorlopende toewijding aan het succes van hun retailpartners.

Het Kodak APEX systeem biedt retailers ongekend gebruiksgemak, flexibiliteit en schaalbaarheid, waardoor zij op voordelige wijze producten van hoge kwaliteit kunnen leveren terwijl de kosten en complexiteit minimaal zijn, zegt de TIPA jury. APEX is een volledig nieuw ontwerp in drooglabsystemen, ontwikkeld om aan de steeds veranderde wensen van zowel kleine als grote retailers tegemoet te komen. Retailers kunnen hun huidige Kodak-systemen aansluiten op het systeem om aan de standaard printaanvragen van klanten te kunnen voldoen. Daarnaast kan het systeem premium producten zoals posters, een- en dubbelzijdige fotoboeken, kalenders, collages, ansichtkaarten en Kodak Picture Movie DVD s beheren en produceren.

De uitreiking van de TIPA Awards 2008 zal plaatsvinden op de eerste dag van PhotoKina 2008, van 23 tot en met 28 september 2008 in Keulen, Duitsland.

Voor meer informatie over de Kodak KODAK ADAPTIVE PICTURE EXCHANGE van Kodak, bezoek de website www.kodak.com


- einde -

Voor meer informatie

Pride PR

Jessica van Rijswick

(t) 071 568 00 28

jessica@pridepr.nl

Over Kodak

Kodak is wereldwijd de leidende vernieuwer op het gebied van imaging. Kodak helpt consumenten, bedrijven, en creatieve professionals te ontdekken hoe foto s en prints hun leven kunnen verrijken.

Meer informatie over Kodak (NYSE: EK) kunt u vinden op www.kodak.com of op onze blog 1000words.kodak.com en 1000nerds.kodak.com