Morvan Rustique introduceert ingerichte tent op zwevend houten terras


Nederlands stel opent na twee jaar werken succesvol recreatiepark

[foto gezelligheid bij tent op zwevend terras] ST. PRIX EN MORVAN, 20080527 -- In regionaal natuurpark "du Morvan" in hartje Frankrijk bieden Arjen en Nancy van Morvan Rustique zes luxe volledig ingerichte tenten. Voor een optimaal comfort zijn ze geplaatst op houten terrassen van 38 m2 die op 25 palen zijn gebouwd. De terrassencamping biedt prachtig uitzicht doordat zij op een helling is gelegen op een terrein van vijf hectare. Om zorgeloos te kamperen slapen de gasten op een normaal bed, en beschikken over een koelkast, gasstel, lamp, tuinset, servies, bestek, etc. Arjen en Nancy van Morvan hebben twee jaar hard gewerkt aan hun recreatiepark en zijn dit seizoen voor het eerst open.

Halverwege het jaar 2006 hebben Arjen en Nancy Blok het roer omgegooid en zijn ze met 2 paarden, 2 honden en een uitgewerkt plan op papier gaan zoeken naar een geschikte locatie om hun droom te kunnen verwezenlijken. Na 2 jaar keihard werken genieten hun klanten net als zijzelf op hun paradijsje in de Bourgogne van al het moois dat deze plek en de omgeving te bieden heeft.

"Tot onze verbazing lopen de boekingen meteen heel goed," vertelt 'Nancy van Morvan. "Daar zijn we natuurlijk vreselijk blij mee na twee jaar bouwen. Maar Morvan Rustique biedt dan ook vier luxe gîtes, een kinderboerderij, Irish Cob paarden, een grote gemeenschappelijke tuin, een zwembad, jeu-de-boules baan en een gezellige gezamenlijke ruimte. We hopen met de tenten een kampeergevoel te creëren, maar dan met alle comfort van een huis."

Parc naturel regional du Morvan, gelegen in de Bourgogne kenmerkt zich door een heuvelachtig landschap, bronnen en beekjes, eiken-, beuken-, en douglasbossen, heggetjes en weides met charolaiskoeien en fantastische vergezichten. De ongerepte natuur is overweldigend met talrijke wandel -, ruiterpaden en mountainbikeroutes.

Voor informatie: www.morvanrustique.com


[foto detail zwevend terras] [foto tent op zwevend terras] [foto zwevend terras]