Emerce.nl uitgebreid met de e-directory


Emerce.nl is uitgebreid met het meest complete overzicht van online- en mobile-marketingleveranciers in Nederland

AMSTERDAM, 20080527 -- E-directory maakt het mogelijk voor online marketeers om op Emerce.nl de juiste leverancier te vinden. Voor bezoekers is alle data gratis toegankelijk. Voor leveranciers is een basis bedrijfsvermelding eveneens gratis. Naast deze basisvermelding biedt de site mogelijkheden waarmee bedrijven zich extra kunnen profileren, om beter en makkelijker gevonden te kunnen worden.

De E-Directory is een onderdeel van Marketingdirectory.nl, VNU Media's online gids voor de marketing- en communicatiebranche. Na eerder gerealiseerde samenwerkingen met Admanager.nl en Sprout.nl is Emerce.nl de derde website waarmee Marketingdirectory.nl een partnership aangaat. De samenwerking tussen Marketingdirectory.nl en Emerce.nl sluit direct aan bij de strategische intenties van VNU Media met Marketingdirectory.nl. "We stellen de data uit de directory eveneens gratis beschikbaar aan andere online uitgevers die daardoor eenvoudig gedeeltes van de gids op hun site kunnen plaatsen", aldus Quintin Schevernels, directielid van VNU Media en verantwoordelijk voor alle online uitgeefactiviteiten, waaronder ook Emerce.nl.

Het marketingdirectory netwerk realiseert per maand 200.000 unieke bezoekers en ruim 600.000 pageviews. De bezoekers van dit platform bestaan onder andere uit marketing managers, product/brand managers, marketing medewerkers, communicatie professionals en ondernemers.

Over Marketingdirectory.nl

In januari 2008 is Marketingdirectory.nl gelanceerd passend binnen VNU Media's strategische focus gericht op innovatie en verdere uitbouw van activiteiten in de recruitment markt en het ontwikkelen van B-to-B diensten voor de zakelijke markt. Marketingdirectory.nl biedt een compleet online overzicht van ondernemingen die werkzaam zijn in de marketing- en communicatiebranche en is primair toegesneden op de informatiebehoefte van marketing- en communicatieprofessionals.

Over Emerce.nl

Emerce.nl is een informatie- en communitysite over business, marketing en technologie. De site biedt vooruitstrevende business managers, marketeers, ICT'ers en ondernemers informatie en inspiratie over innovatieve bedrijfsvoering. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende, commerciële concepten.

Over VNU Media

VNU Media is één van de toonaangevende zakelijke uitgevers in Nederland met ruim 450 medewerkers in Nederland marktleider in de recruitment markt. VNU Media heeft een sterk merkenportfolio met Intermediair, IntermediairPW, Computable, CRN, Emerce, Management Team, Sprout, Intermediair.nl, IntermediairFW.nl, InFinancieel.nl, InInterim.nl, InOverheid.nl, Koopinfo.nl, NationaleVacaturebank.nl, Marketingdirectory.nl, Tweakers.net en VNUnet.nl. Met een snelgroeiend online portfolio is het bedrijf ook een van de leidende spelers op het gebied van zakelijke online informatie.

Links:
www.marketingdirectory.nl

www.emerce.nl

emerce.marketingdirectory.nl