Oranjeroute en vakantietips op www.toer.info


STEIN, 20080527 -- De internetsite www.toer.info heeft sinds kort een speciale pagina over de Oranjeroute en biedt daarnaast informatie en tips voor een mooie zomervakantie in Europa.

Oranjeroute

Nieuw op de website www.toer.info is de uitgebreide informatie over de Oranjeroute. Deze 2400 kilometer lange route is een aaneenschakeling van culturele hoogtepunten die historische banden hebben met het Huis van Oranje. Een schitterende ontdekkingstocht door Duitsland waarbij uzelf uw favoriete etappe kunt uitstippelen! Via hotel of camping. Per fiets of auto. U kunt via Toer.info op een eenvoudige manier toegang krijgen tot de uitgebreide informatie over deze unieke route. De Oranjeroute biedt talloze alternatieven voor een bijzondere vakantie.

Vakantiethema's, Last-Minutes en de Vakantielanden top 10

Dankzij een samenwerking met diverse aanbieders van vakantieverblijven is er een keuze uit tienduizenden vakantiewoningen, appartementen en chalets in Europa . Door dit grote aanbod op één website samen te brengen heeft de vakantieganger een unieke mogelijkheid om een keuze te maken. Er zijn verschillende thema's direct beschikbaar zoals Last-Minute, een weekendje weg, vakantieparken en groepsaccommodaties.

Per vakantieland vindt de bezoeker van www.toer.info aanvullende toeristische informatie en via de vakantielanden top 10 heeft men direct toegang tot accommodaties en toeristische informatie in de populairste vakantielanden van Europa. De website biedt verder talloze links en tips en helpt de bezoeker snel op weg naar een mooie vakantie in Europa.