CIS-Group sluit intensieve samenwerking met RieCom


WEERT, 20080527 -- Afgelopen week hebben CIS-Group en RieCom Thin Clients & integrated screens een samenwerkingsverband gesloten. CIS-Group zal middels een intensieve samenwerking met Core-tek uit Weert de gehele RieCom-lijn exclusief in de Nederlandse markt vertegenwoordigen. Daarnaast is CIS Group het aanspreekpunt voor alle verkoop en marketing gerelateerde zaken.

RieCom ontwikkelt en fabriceert Thin Client producten. RieCom is één van de weinige fabrikanten van Thin Clients die de hardware inhouse ontwikkelt en de software op maat laat ontwikkelen. Hierdoor zijn de hard- en software 100% met elkaar te integreren.

Daarnaast liggen de prijzen van Thin Clients van RieCom zijn een stuk gunstiger dan die van andere aanbieders van dit product. Tevens verleent RieCom uitstekende garantie en servicevoorwaarden en beschikken zij over Demo Pool Units.

Over CIS-Group
CIS-Group is in 2005 opgericht en heeft vestigingen in Weert, Geldrop, Den Haag en Maaseik. CIS-Group is in korte tijd uitgegroeid tot een zeer deskundige organisatie met ruim 75 enthousiaste medewerkers in vaste dienst.
CIS-Group heeft een duidelijke focus: het leveren van hoogstaande kennis en expertise in de vorm van (lead-) architecten, consultants, technisch specialisten, projectleiders en projectmanagers en beheerders in technische Infrastructurele vraagstukken zoals Citrix en tooling, Microsoft, CISCO en Storage.