Frugi Venta (Groenten en Fruit Handelsplatform Nederland)


25-04-2008
Agri Ladies, nieuw evenement voor agf-vrouwen

Dinsdag 27 mei wordt het eerste Agri Ladies evenement gehouden. Deze netwerkbijeenkomst speciaal voor vrouwen start met een excursie bij de vestiging van Jumbo Supermarkten in Tilburg.

Geertrui Klostermann, Productmanager Agf van Jumbo, geeft een presentatie en een rondleiding door de supermarkt.

Doel van de bijeenkomst is in een sfeervolle ambiance de contacten met collega's in de sector aan te halen of juist nieuwe gezichten te ontmoeten. De bijeenkomst is een initiatief van handelsplatform Frugi Venta in samenwerking met Vakblad Agf. Het idee voor het evenement is ontstaan naar aanleiding van een serie reportages die de afgelopen jaren zijn geplaatst in Vakblad Agf onder de noemer `Vrouw in Agf'.

Verrassend
De middag start om 14.30 uur met een ontvangst bij het filiaal van Jumbo Supermarkten aan de Broekhovenseweg in Tilburg. Om 15.00 uur start de presentatie, gevolgd door een rondleiding door de winkel. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal het programma in parallelle groepen worden doorlopen. Ook zal het netwerken op een verrassende wijze worden gestimuleerd.

De bijeenkomst wordt afgesloten op een sfeervolle locatie voor een aperitief en een diner.
De kosten voor deze bijeenkomst bedragen EUR 70,00. Leden van Frugi Venta krijgen een korting op dit bedrag. Aanmelden kan door een e-mailbericht te sturen naar Frugi Venta, Wilma van den Oever: vandenoever@frugiventa.nl