Ingezonden persbericht


RADIO VERONICA GEEFT EK-KAARTEN WEG!

RADIO VERONICA-MEGAVOETBAL DOOR HEEL NEDERLAND TE ZIEN

Naarden, 27 mei 2008 | Radio Veronica-luisteraars maken deze week én volgende week kans op kaarten voor de EK-wedstrijden van het Nederlands elftal tegen Roemenië of Frankrijk of Italië.

Luisteraars van Radio Veronica maken tot en met volgende week kans op kaarten voor EK-wedstrijden van het Nederlands elftal. Als luisteraars de Veronica Voetbaltoeter horen bij het station met de beste 80's & 90's hits, kunnen zij meedoen met 'Veronica's Voetbalquiz'. Door het juiste antwoord te sms'en naar 8090 (60 cpob) maken Radio Veronica-luisteraars kans op deze felbegeerde kaarten. Deze week worden er kaarten weggegeven voor de EK-wedstrijd Nederland-Italië en Nederland-Frankrijk en volgende week voor het EK-duel Nederland-Roemenië.

Radio Veronica-megavoetbal
Om deze actie niet ongemerkt voorbij te laten gaan is de enorme Radio Veronica-megavoetbal in heel Nederland te zien. Iedere dag wordt deze supergrote voetbal op verschillende plekken in het land neergelegd. Daarnaast zijn Radio Veronica-DJ's Rob van Someren en Patrick Kicken samen met voetbalkenners Hans Kraaij Jr. en René van der Gijp in een ludieke tv-commercial te zien waarin zij de EK-kaartenactie van Radio Veronica onder de aandacht te brengen.

Radio Veronica
Radio Veronica is met de beste 80's & 90's hits en dj's als Patrick Kicken, Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Erwin Peters, DJ Silverius, Peter Teekamp, Colin Banks, DJ Silverius, Silvan Stoet en DJ Sven in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra-satelliet, radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.