Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

27 mei 2008

STUDENT OF THE YEAR: ER KAN GESTEMD WORDEN!

De stemprocedure van de Student of the Year verkiezing 2008 is van start gegaan. Vanaf nu kunnen bezoekers hum stem uitbrengen op de student of studente die volgens hen als beste beauty & brains combineert.

STUDENT OF THE YEAR

Dé zoektocht naar de mannelijke en vrouwelijke student die als beste brains én beauty combineert. Gedurende de verkiezing wordt de student getest op algemene kennis en uiterlijke schoonheid. De winnaar en winnares krijgen onder andere een modellencontract en een compleet verzorgde reis naar Turkije. De vrouwelijke Student of the Year mag tevens een lingeriesetje van Marlies Dekkers uitzoeken.

PLANNING EN OPDRACHTEN
De komende 2 weken wordt er volop gestemd op de kandidaten. Op maandag 9 juni zullen de halve finalisten bekendgemaakt worden. Deze 12 studenten zullen op 13 juni een professionele modeshow lopen voor het merk Bodyglove. Op maandag 23 juni worden in het ochtendprogramma van Giel Beelen de 6 finalisten bekendgemaakt. Tijdens de finale schrijven de finalisten een column, voeren ze een reporteropdracht uit voor Giel Beelen en krijgen zij een fotoshoot. Op donderdag 10 juli worden in Club Odeon te Amsterdam de Students of the Year 2008 bekendgemaakt.

STUDENTEN.NET

Organiserend bedrijf Studenten.net is een dochteronderneming van All4Students BV en vertegenwoordigt sinds 1998 de grootste online studentencommunity van Nederland. Momenteel heeft Studenten.net ruim 220.000 leden. Moederbedrijf All4Students is uitgever van bepalende internettitels gericht op studenten aan HBO en universitaire onderwijsinstellingen in Nederland. Voorbeelden hiervan zijn Studenten.net, Studentenbaan.nl en Studentenkamers.nl. Op deze sites kunnen studenten onder meer terecht voor bijbanen, stages, informatie over hun studie, carrière en vrije tijd.

0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0