Ingezonden persbericht


CAMPUSDAG

Radboud Universiteit Nijmegen

Lustrumfestival voor en door studenten en medewerkers

Dinsdag 27 mei 2008 (vandaag)

15.00-19.30u, CultuurCafé en Thomas van Aquinostraat, entree gratis

info en programma: http://www.ru.nl/studenten/actueel/campusdag_2008/

De Radboud Universiteit viert het 85-jarig bestaan met een scala aan lustrumactiviteiten, waaronder de Campusdag: een festivaldag voor en door RU-studenten en -medewerkers. Want dat de RU veel talent herbergt, is geen nieuws, maar dat het daarbij niet alleen om academisch talent gaat, misschien wel!

De Campusdag vindt plaats op de campus van de Radboud Universiteit: voor het CultuurCafé en in de Thomas van Aquinostraat. De campus is omgebouwd tot een oergezellig festivalterrein waar het goed borrelen en rondstruinen is.

Optredende artiesten zijn o.a. Plastic Halo, dj Kult-X, Piggly Wiggly Washboard Stompers, Zwerfhond, Bart van Oost, Lea, Mugwumps, Marten de Paepe, Klezchaverim en The Bonny Bunny Singers.

Onze eigen Radboud-acts worden bijgestaan door enkele bijzondere aanvullende artiesten. MARK RETERA, de striptekenaar van Dirkjan, maakt samen met zijn collega's van studio Mooves een groot doek met karikaturen van bekende en minder bekende Radboudgezichten. De succesvolle jazzy band ROOM ELEVEN sluit vanaf half zeven de Campusdag af met een concert voor het CultuurCafé.

Cultuur op de Campus
Lydia van Aert
Radboud Universiteit Nijmegen
Comeniuslaan 6, k -1.70
T: 024 - 361 59 12
F: 024 - 361 55 47
E: cultuuropdecampus@dsz.ru.nl / l.vanaert@dsz.ru.nl W: www.ru.nl/cultuuropdecampus