Ingezonden persbericht


Persbericht

Curry's Wake-up Call bijt zich vast in staking streekvervoer en verzoekt OV-ambassadeur om bemiddeling.

Den Haag, 27 mei 2008

Al twee weken geeft Adam Curry in zijn nieuwe ochtendshow op Arrow Classic Rock veel aandacht aan de staking van het streekvervoer, een staking die onder meer veel schoolgaande jeugd heeft gedupeerd.

Vanochtend sprak Adam Curry live met Jeltje van Nieuwenhoven die sinds 1,5 jaar OV-ambassadeur is, iets wat bijna niemand weet. Adam Curry vroeg Jeltje van Nieuwenhoven in het conflict te bemiddelen. Jeltje van Nieuwenhoven gaf toe dat de Arrow-DJ wel eens gelijk zou kunnen hebben dat de lopende staking in het streekvervoer minder met de CAO-onderhandeling heeft te maken maar meer met de nieuwe aanbestedingen in het openbaar vervoer. Adam Curry stoort zich eraan dat, indien dit de werkelijke reden is, de strijd over de rug van de reizigers wordt gevoerd. Verder meldde Jeltje van Nieuwenhoven dat er geen directe oplossing langs politieke weg mogelijk is.

Curry's Wake-up Call is sinds medio mei op werkdagen live te horen tussen 06.00 uur en 10.00 uur op Arrow Classic Rock.

Arrow Classic Rock is dagelijks te beluisteren in de ether en op alle Nederlandse kabelnetten in FM-stereo. Arrow Classic Rock bereikt per maand meer dan 2 miljoen verschillende luisteraars.

-