Nedstat

Nedstat en ViewOnTV starten samenwerking

Web analytics leider helpt bij optimalisatie van streaming content

Parijs, 28 mei 2008 - ViewOnTV, specialist in online video communicatie, biedt samen met Nedstat haar klanten een oplossing voor optimalisatie van multimedia content. Tot voor kort was het analytics aanbod van ViewOnTV beperkt tot het meten van hits en het gebruik van bandbreedte. Met Nedstatâs streaming analytics applicatie Stream SenseTM krijgen ViewOnTV klanten nu diepgaand inzicht in bezoekersgedrag tijdens video of audio streams.

Na een uitgebreide selectieprocedure viel de keuze op Nedstat. Vincent Battle, CEO van ViewOnTV: "Wij waren op zoek naar een krachtige streaming analytics tool om ons service aanbod te verbeteren. Onze klanten kunnen nu hun online videoâs optimaliseren door bezoekersgedrag te analyseren. We zijn gefascineerd door Stream Sense⢠van Nedstat, niet alleen omdat het intuïtief en flexibel is, maar ook omdat het toonaangevend is in de markt voor het meten van online media."

De nieuwe samenwerking stelt klanten en adverteerders in staat om exact te zien wat bezoekers kijken, op welk moment en hoe lang. Daarmee wordt waardevol inzicht verkregen in klikgedrag tijdens advertenties en is het mogelijk om het succes van pre-roll versus mid-roll advertenties te vergelijken.

Jean-Marc Merazian, General Manager Nedstat Frankrijk: "Nedstat is verheugd over de samenwerking met ViewOnTV. Wij zijn er van overtuigd dat het gebruik van Stream Sense⢠het online aanbod van ViewOnTV sterk zal verbeteren doordat klanten inzicht krijgen in de bijdrage van streaming media aan de ROI van hun online business."

Over ViewOnTV
ViewOnTV is specialist in online video communicatie en productie. De organisatie stelt haar klanten in staat om effectief online te communiceren. Het service portfolio bestaat uit het produceren en ontwikkelen Webcasts, WebTV en Rich Media advertentie applicaties. Video Analytics Stream Senseâ¢


* Diepgaande audio en video stream rapportage
* Inzicht in interactie met advertenties

* Naadloze integratie met web analytics

Lees verder

---