(Big Boy) Caprice zingt met internationale ster Akon


Nederland, Amerika en Frankrijk komen samen op "Paradise"

AMSTERDAM, 20080525 -- De Nederlandse soulzanger (Big Boy) Caprice heeft een nummer opgenomen met Amerikaanse zanger/ rapper Akon. De track heet "Paradise" en komt op Caprice's nieuwe album "Equilibrium" dat in september in Nederland wordt verwacht. Akon gebruikt het nummer voor een nieuwe Konvict Music mixtape. Caprice zingt de coupletten van "Paradise", Akon neemt het refrein voor zijn rekening en Franse rapper Enza doet een Franstalige rap. Een preview van de track is te beluisteren via deze link: www.capricemusic.net/akon.html

Afmixproces "Equilibrium" in volle gang
Het nummer "Paradise" is geproduceerd door producer Tarik L. van Konvict Music. De tracks van Caprice's nieuwe album "Equilibrium worden momenteel afgemixt. Het wordt een plaat boordevol soul, warme melodieën en een tracklist met meer onverwachte verassingen.

Dj Shablo & Caprice voorprogramma Pharoahe Monch 27 mei Melkweg
Op dinsdag 27 mei 2008 staan Dj Shablo en Caprice op de planken van de Melkweg, Amsterdam in het voorprogramma van de Amerikaanse rapper Pharoahe Monch.

Over (Big Boy) Caprice
Caprice, de "Falsetto King" zoals hij ook genoemd wordt, is een soulzanger van Nederlandse bodem die wordt geprezen om zijn zwoele geluid en hemels hoge falset. In 1995 verscheen Caprice's debuutalbum "Exception to the Rule". Caprice's muziek sloeg in Frankrijk in als een bom. Zijn shows waren uitverkocht, het album kreeg lovende recensies en vloog als warme broodjes over de toonbank. Memorabele Caprice momenten in Nederland zijn zijn live optreden tijdens de TMF Awards 2006 van het "TMF Anthem" met The Partysquad en Jacqueline (Krezip), zijn performances tijdens North Sea Jazz en zijn bijdrages aan de "KPN digitenne-" en "So Hi" reclame. Caprice's tweede album "Equilibrium" wordt in september 2008 in Nederland verwacht.

Over Akon
Akon is een populaire Amerikaanse zanger/ rapper van Senegaleese afkomst die nummer 1 hits scoorde met o.a. "Locked Up" en "Lonely". Zijn album "Trouble" behaalde platina in Amerika en Engeland.





Supastar-pr