PRESS RELEASE

Time :
21:42:09

Date :
14 May 2008

Sender Name:
BPRC

De eerste editie van de IBIS Communication Awards ? Die mag je gewoon niet missen!


Wie waren de beste "Young Communicators" van 2007? En welke corporate- en brand communicatieprojecten maakten het afgelopen jaar het meest indruk? U komt het te weten tijdens de allereerste uitreiking van de IBIS Communication Awards.
Tijdens deze unieke avond belonen 3C (Corporate Communications Community) en het Belgisch Genootschap van Public Relations Adviseurs (BPRCA) de beste communicatieprojecten en de meest beloftevolle talenten van 2007. Een uitzonderlijk event waar het kruim van jonge communicatoren, communicatiemanagers en -consultants elkaar zal ontmoeten.

Uitzonderlijke gastsprekers: deze avond heeft nog meer voor u in petto: Christophe Deborsu (RTBF) en Siegfried Bracke (VRT) als gastsprekers. Deze ervaren journalisten zijn bevoorrechte getuigen van de evolutie van onze maatschappij, met name onder de groeiende druk voor meer transparantie. Het thema van hun key note speech is dan ook:"De groeiende Transparantie in de Maatschappij en de rol van de Media"

De eerste uitreiking van de IBIS Communication Awards gaat door op 27 mei vanaf 18u in het Belgacom SURF House aan de Stroobantsstraat 51 te 1140 Evere. Schrijf u in via www.ibisawards.be

Leden van 3C, BPRCA, BVIC of DVP betalen 50 ¤. Voor niet-leden bedraagt de inkom 100 ¤.

Voor meer informatie, contacteer:
Daniel De Marto: 02 414 04 32 of info@3c.be

URL:
http://www.3c.be
http://www.ibisawards.be