Gemeente 's-Hertogenbosch

28-05-2008
Vanaf 29 mei 2008: Isabellalaan definitief dicht voor gemotoriseerd verkeer

In verband met de aanleg van de Randweg en de spooronderdoorgang Randweg Zuid, gaat de Isabellalaan vanaf 29 mei 2008 dicht voor gemotoriseerd verkeer. Het gaat hierbij om het weggedeelte tussen de overweg Isabellalaan en de Reutsedijk. Voor bouwverkeer wordt gedurende de bouwperiode van 2,5 jaar een uitzondering gemaakt. Voetgangers en fietsers (met fiets aan de hand) kunnen tijdens de bouw gebruik maken van een veilige doorgang. Voor gemotoriseerd verkeer komt er een omleidingsroute.

Het afsluiten van de laan is noodzakelijk voor de inrichting van de bouwterreinen en de daaruit voortvloeiende veiligheidseisen. Het gemotoriseerde verkeer wordt tijdens de bouwperiode omgeleid via de Kampdijklaan, Loonsebaan en Bosscheweg. Voor voetgangers en fietsers (met fiets aan de hand) blijft de Isabellalaan gedurende de bouwperiode toegankelijk.

De Isabellalaan kan gedurende enkele korte periodes volledig worden afgesloten. Ook voetgangers en fietsers kunnen dan geen gebruik van de weg maken. Oorzaak: werkzaamheden op locatie door de nutsbedrijven. Dit zal steeds tijdig worden aangekondigd.

Is de Randweg gereed, dan is de Isabellalaan, via een voetgangers/fietsbrug over het spoor, uitsluitend nog toegankelijk voor langzaam verkeer. De bereikbaarheid ter plaatse voor de hulpdiensten is in alle gevallen gewaarborgd.