Gemeente Barneveld


Barneveld blij met komst Technische Kontakt Dagen

De gemeente Barneveld is erg blij met de komst van de Technische Kontakt Dagen 2008 naar Barneveld. Op 29, 30 en 31 mei 2008 vormt bedrijventerrein Harselaar-Zuid het decor van het grootste beursspektakel van grondverzetmateriaal in Nederland. De organisatie heeft voor Barneveld gekozen vanwege de centrale ligging in Nederland en de expositiemogelijkheden, waaronder voldoende graafmogelijkheden.

De Technische Kontakt Dagen worden iedere twee jaar door duizenden belangstellenden bezocht. "Ik ben er trots op, dat de gemeente Barneveld in 2008 gastheer van dit nationale beursevenement is. De centrale ligging in Nederland en de goede expositiemogelijkheden hebben voor de organisatie de doorslag gegeven. Daarnaast hebben de gemeente Barneveld en de firma Vink de handen inééngeslagen om het evenement naar Barneveld te halen. Ik heet de organisatoren, de exposanten en bezoekers van de TKD alvast hartelijk welkom in de gemeente Barneveld", aldus wethouder G.J. van den Hengel (Economische Zaken).

De TKD worden dit jaar voor de 22e keer georganiseerd. Het concept van graven, demonstreren en informatieve binnenstands in het centrale paviljoen biedt bezoekers een totaaloverzicht van grondverzetmaterieel en aan de branche verwante specialismen. Inschrijven als exposant voor de TKD 2008 kan via de internetsite www.tkd.nl. Op deze site is alle informatie beschikbaar voor exposanten en bezoekers en biedt eveneens een terugblik op 2006.
Mutatiedatum 09/01/2008