Mojo Concerts

29-2-2008

Optreden Westlife in Amsterdam afgelast

Geen goed nieuws van het Westlifefront: het concert dat de jongens op 29 mei 2008 zouden geven in de Heineken Music Hall in Amsterdam is helaas afgelast. Het viertal heeft om productionele redenen de hele Europese tour moeten cancellen. Er wordt voorlopig geen vervangende datum aangekondigd. Mogelijk volgt in de toekomst nog een vervangende Europese tour. Hou de Mojosite in de gaten voor het laatste nieuws.

In een statement laat het management van de band weten: 'Westlife apologises to all their fans in Europe. Really sadly due to complicated production reasons they are unable to perform their European dates in May but hope to be back soon.'

Kaarten voor het concert zijn niet geldig voor een eventueel volgend concert. Deze kunnen tot 1 juli 2008 worden geretourneerd bij één van de voorverkoopadressen van Ticket Service Nederland. Mensen in bezit van een Ticketfast ticket worden door Ticket Service benaderd.

Donderdag 29 mei 2008
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
AFGELAST

One Republic debuteert in Amsterdam

Met de single Apologize wist de poprockband One Republic record na record te breken in zowel Engeland als de VS. Het door superproducer Timbaland geproduceerde nummer werd zowel in deze landen tot meest populaire nummer in de radiogeschiedenis uitgeroepen en wist wereldwijd menige topnotering te behalen. De populariteit van de band ontsproot, zoals het een moderne band vergaat tegenwoordig, op Myspace waar het gedurende lange tijd de populairste band op de immense netwerksite was.

Ondertussen is het debuut Dreaming Out Loud en bijbehorende single Stop & Stare verschenen en het heeft er alle schijn van dat de plaat het succes van de eerste single zal volgen. De pianogestuurde melodieuze poprock weet constant te boeien waarbij de vele pianolagen, aanzwellende gitaren en de hartverscheurende stem van zanger Ryan Tedder fans van U2, Coldplay en Maroon5 zal kunnen bekoren.

Za 15 mrt: Melkweg (Amsterdam)