Elsevier Congressen

Samen aan de slag voor regionale Mobiliteit

Samen aan de slag voor regionale Mobiliteit
Regionale overheden en bedrijfsleven trekken samen op, de gebruikers sturen mee

Conferentie
29 mei 2008
Madurodam Den Haag

Mobiliteit is een regionale uitdaging
Overheden en werkgevers in de regio voelen de urgentie dagelijks aan den lijve en zoeken samen met innovatieve marktpartijen naar praktische oplossingen. Slimmer gebruikmaken van het beschikbare aanbod aan infrastructuur wordt belangrijker en is mogelijk door snel groeiende informatiediensten, creatieve vervoersvormen en technische innovaties. Allemaal ontwikkelingen die de gebruiker (reiziger) steeds meer in staat stellen zélf te bepalen hoe en wanneer hij reist.

Drie Nederlandse topregios - Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam - nemen in deze veranderende werkelijkheid het initiatief en inspireren met innovatieve en praktische oplossingen voor de mobiliteitsproblematiek in ook úw regio.

Tijdens deze interactieve conferentie vragen wij om uw actieve medewerking. U heeft als lokale overheden, werkgevers en marktpartijen gezamenlijk de oplossing in handen. De Open Space sessies en dagvoorzitter Victor Deconinck garanderen u via interactieve en inspirerende gedachtenwisseling deze oplossingen daadwerkelijk te vinden.

Direct inschrijven >>

Bekijk het programma >>

Uw investering
899,- per persoon (excl. btw)

Ambtenaren betalen 699,- per persoon (excl.btw)

Algemene informatie
Congresontwikkelaar: Bastiaan van Heereveld , 070-441 5752 Projectcoördinator: Suzanne Eijkemans , 070-441 5799

Direct inschrijven >>

Bekijk het programma >>

In samenwerking met:

DHV