De Benelux Banenbeurs van 'Working Worlds' in Second Life

08/04/2008 11:46

PR Newswire

LUXEMBURG, April 8 /PRNewswire/ --

- Op 29 Mei 2008 opent de virtuele carrierebeurs zijn deuren voor de Benelux.


- Ontdek de mogelijkheden van de Virtuele Carrierebeurs op Working Worlds!

Door het ongelooflijke succes van de eerste virtuele carrrierebeurs van 'Working Worlds' in Luxemburg eind 2007 heeft Gax Technologies besloten een tweede happening te organiseren. Op 29 mei openen de deuren van 'Working Worlds' in Second Life opnieuw, maar dit keer voor de gehele Benelux. Deze nieuwe rekruteringsvorm, perfect aansluitend op de communicatie van deze tijd, is onmisbaar geworden!

De carrierebeurs "Working Worlds" biedt bedrijven die nieuwe talenten zoeken, de mogelijkheid zich een vernieuwend en dynamisch imago aan te meten. Daarnaast geeft het door middel van Second Life werkzoekenden de kans om, bijvoorbeeld geografisch gezien, een enorm groot gebied te doorzoeken, waardoor men op kansen stuit die men anders niet voor mogelijk had gehouden. Kandidaten uit de hele wereld hebben de mogelijkheid op de vacatures te reageren en kunnen op de gemaakte afspraak virtueel zich voorstellen.

De belangrijkste werkgevers uit België, Luxemburg en Nederland zijn op het komende evenement aanwezig. De sollicitanten worden ontvangen in het zakencentrum van "Working Worlds" of in een van de virtuele kantoren van de deelnemende bedrijven.

Cornelia den Hartog, Managing Director van Gax Technologies, is er van overtuigd: 'De fantastische resultaten van de eerste beurs in November 2007 bevestigen de mogelijkheden en de originaliteit van deze nieuwe rekruteringsmethode'. Alles verloopt uiterst efficiënt, bevestigt Mevrouw den Hartog: 'Onze partners nemen rechtstreeks contact op met de kandidaten. Deze hoeven zich niet letterlijk te verplaatsen maar kunnen zich toch "live" voorstellen aan hun toekomstige werkgever'.

De vorige beurs, enkel op het Luxemburg gericht, is de beste referentie; met meer dan 2000 bezoekers, 1500 kandidaten die hun CV achterlieten en 300 sollicitatiegesprekken, werden de verwachtingen inderdaad ruimschoots overtroffen. Niet minder dan 50 vacatures werden ingevuld.

Doe mee en ontdek een nieuwe creatieve en boeiende wereld in: http://www.working-worlds.com.

Noot voor redactie:

Gax Technologies is een innovatief bedriif. Als eerste in Luxemburg gevestigde organisatie met een kantoor op Second Life. Dit werd officiëel geopend op 28 juni 2007, door de Luxemburgse minister van Economische Zaken, Dhr. Jeannot Krecké. Het eiland 'Luxembourg Business' maakt Gax Technologies specialist op het gebied van Second Life in Luxemburg.

Meer informatie is beschikbaar op de website:
http://www.working-worlds.com.

GAX Technologies, Cornelia den Hartog, Tel: +352-22-89-93, cdh@gax.com