Sparta (fietsenfabrikant)


Fiets op 29 mei naar je werk en win een reis naar Toscane!

24 april 2008

Doe mee aan de Nationale Bedrijfsfietsdag

Als afsluiting van de Meimaand Fietsmaand organiseert Nationale Fiets Projecten donderdag 29 mei de Nationale Bedrijfsfietsdag. Deze dag vragen wij jou, individueel of met collegas, op de fiets naar je werk te gaan. Hiermee kun je leuke prijzen winnen en steun je het goede doel!

De Meimaand Fietsmaand is een initiatief van Het Nationale Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC). De gehele maand worden er door het hele land bijzondere fietsroutes uitgezet en kun je speciale fietsarrangementen boeken. Er wordt verwacht dat ruim 300.000 fietsende Nederlanders aan dit landelijke evenement deel zullen nemen! De Nationale Bedrijfsfietsdag zal de Meimaand Fietsmaand afsluiten.

Doe mee en maak kans op mooie prijzen!
Wanneer je je aanmeldt voor de Nationale Bedrijfsfietsdag maak je kans op een 8-daagse fietsvakantie voor 2 personen naar Toscane of 1 van de 10 fietsbonnen t.w.v. 25 euro. Bovendien steun je het goede doel. Nationale Fiets Projecten maakt namelijk een bedrag per deelnemer over aan the Ride for the Roses, een initiatief van het KWF. Fiets mee en ervaar hoe prettig het is om op de fiets naar je werk te gaan.

Kijk voor meer informatie op www.bedrijfsfietsdag.nl, daar kun je je ook aanmelden.

Fotomateriaal
Fiets op 29 mei naar je werk en win een reis naar Toscane!

www.sparta.nl - copyright © 2006
SPARTA B.V., Apeldoorn - colofon & disclaimer
SPARTA B.V. is onderdeel van de Accell Group, een internationaal beursgenoteerd conglomeraat van vooraanstaande fietsfabrikanten. Accell Group - The Premier European Cycle Group