Gemeente Kapelle

Waar denkt u aan bij een ´Annie M.G. Schmidt´ speelpark?

Met deze vraag gaan leerlingen van basisschool de Linge uit Biezelinge volwassenen en kinderen bestoken. De leerlingen geven die ideeën door aan Jootje Vaas, speeltuinontwerpster.

Zij kreeg van de gemeente Kapelle de opdracht om voor de nieuwe woonwijk Zuidhoek tussen Kapelle en Biezelinge een speelpark te ontwerpen waar kinderen kunnen spelen als de personages uit een van de boeken van Annie M.G. Schmidt. De verzamelde ideeën vormen het uitgangspunt voor het ontwerp. Zorg dat uw/jouw idee er ook bij is. Heeft niemand u iets gevraagd, stuur dan zelf een mailtje naar jvaas@zeelandnet.nl o.v.v. ´goed idee´.

De leerlingen van basisschool de Linge verwerken de ideeën in collages en maquettes. Deze worden tentoongesteld in de Bibliotheek in Kapelle. Op donderdag 29 mei om 16.00 uur opent kinderburgemeester, Froukje Goessens samen met wethouder Jon Herselman de tentoonstelling. U bent allen van harte welkom. De tentoonstelling blijft een week te bezichtigen tijdens de openingstijden van de bibliotheek.